12. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tavshed er guld - eller er det?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tavshed er guld - eller er det?
Gribskov - 02. april 2021 kl. 10:34
Af Formand for Gilleleje Lokalråd, Leif Tang Lassen, Nordre Strandvej 17, GillelejePå vegne af bestyrelsen (undtagen ATZ)

Åbent brev til beslutningstagerne m.fl. i Gribskov kommune.

arrow Læs også: Debat: Udvikling - ikke afvikling

Nu er der gået et par uger, siden et nyt og tilpasset projekt for en anden Rema 1000 dagligvarebutik i Gilleleje blev omtalt i amtsavisen og Ugeposten. Derudover lagde et medlem af Gilleleje lokalråd bestyrelsens sidste medlemsbrev på Facebook - og det gav på et par dage mange såkaldte notifikationer (bemærkninger). Langt de fleste positive over for projektets samlede idégrundlag, men også nogle "der helst er foruden".

Men ingen lokalpolitikere har reageret offentligt - og der er heller ingen kommentarer fra Handels- og Turistforeningen (H-T) i Gilleleje. Bestyrelsen i Gilleleje lokalråd (undtagen ATZ) finder det meget upassende, at de nævnte ikke deltager offentligt i drøftelsen af centrale spørgsmål for byens udvikling. Vi har fået tanken, at nogen forsøger at tie en sag ihjel.

Derfor beder vi nu kommunalbestyrelsesmedlemmerne og bestyrelsen for H-T i Gilleleje offentligt kommentere det tilpassede projekt. Hvilke begrundelser har I både for og imod projektet? Vandrerhjemmet og turistbureauet vil trække virkeligt mange nye besøgende til byen, og det kan ikke undgå at styrke især handelen, men også mange andre aktiviteter i byen.

arrow Debat: Jo mere handel, jo bedre
04. april 2021 kl. 14:36 Opdateret: kl. 00:17
arrow Debat: Hvad bidrager en ny placering af Rema i Gilleleje til?
16. marts 2021 kl. 11:39 Opdateret: kl. 22:25
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?