4. december 2020
"En Kommuneplan skal ifølge Planloven revideres en gang i hver byrådsperiode, den blev desværre ikke revideret i sidste byrådsperiode, hvorfor det i denne byrådsperiode er omend ikke endnu mere vigtigt," skriver formanden for Udvikling, by og land.
"En Kommuneplan skal ifølge Planloven revideres en gang i hver byrådsperiode, den blev desværre ikke revideret i sidste byrådsperiode, hvorfor det i denne byrådsperiode er omend ikke endnu mere vigtigt," skriver formanden for Udvikling, by og land.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Politisk forvirring om detailhandelsanalyse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Politisk forvirring om detailhandelsanalyse
Gribskov - 29. juli 2020 kl. 15:58
Af Pernille Søndergaard (Nyt Gribskov), Formand for udvalget Udvikling, By og Land

Der er ikke iværksat en analyse af erhvervslivet, men en analyse af detailhandlen.

arrow Læs også: Debat: Glem valgkampen og lad os tale om budgettet

Det virker som om der er opstået en del forvirring blandt byrådets medlemmer om, hvad der er iværksat og besluttet i forbindelse med udarbejdelse af Kommuneplanen og planstrategien.

Beslutningen er vedtaget i februar i fagudvalget og herefter i byrådet i marts 2020. En Kommuneplan skal ifølge Planloven revideres en gang i hver byrådsperiode, den blev desværre ikke revideret i sidste byrådsperiode, hvorfor det i denne byrådsperiode er omend ikke endnu mere vigtigt.

I forbindelse med Kommuneplanen skal det sikres, at Gribskov Kommune lever op til redegørelseskravene i Planloven, det sker blandt andet ved at gennemføre en analyse af handelslivet.

Analysen af detailhandlen/handelslivet omfatter indsamling af oplysninger fra detailhandlere og forretningsdrivende. Denne undersøgelse er besluttet at gennemføre i samarbejde med COWI og inden for fagudvalgets budget i forhold til udarbejdelse af Kommuneplanen.

Det er specifikt valgt at udarbejde undersøgelse, nu da den skal indgå i Kommuneplanen, og at vi dermed kan udarbejde en planstrategi, der ruster Gribskov mest muligt på detailhandelsområdet efter corona også.

Jeg har stor forståelse for, at man i fagudvalget for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi har et ønske om en egentlig erhvervsundersøgelse, men i så fald ligger den beslutning i dette fagudvalg.

arrow Debat: Helhedsplan ikke kun for Helsinge
16. juli 2020 kl. 19:06 Opdateret: kl. 14:02
arrow Debat: Du lefler for borgerne, Mikkel Andersen
12. juli 2020 kl. 19:50 Opdateret: kl. 14:10
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?