11. maj 2021
"Vi påpeger klart, at monter-masten overhovedet ikke er nødvendig til dækning af mobilbehovet i Esrum," skriver skribenterne bag debatindlægget.
"Vi påpeger klart, at monter-masten overhovedet ikke er nødvendig til dækning af mobilbehovet i Esrum," skriver skribenterne bag debatindlægget.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nej til monstermast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nej til monstermast
Gribskov - 26. april 2021 kl. 21:05
Af På vegne af en lang række Esrum-borgere, Lene Grinde, Rishavevej 18, Andreas Grinde, Rishavevej 18, Helle Schultz, Ålykkevej 2, Liselotte Næsborg Mehlsen, Klostergade 3, Claus Mehlsen, Klostergade 3, Esrum

Som borger i Esrum og omegn vil vi her i forbindelse med det forestående onlineinfomøde den 27. april 2021 gentage vores klare afvisning af monster-telemast på Villingerødvej 75, som klart vil skamfere og ødelægge vores helt unikke historiske kulturarvslandskab, samt vores enestående smukke, beskyttede og strengt fredede naturområder - §3 fredet sø, Esrum Kloster, Esrum Kanal, Snævret skov, Keldsø Fredningen, Esrum ådalen mv.

arrow Læs også: For første gang: Borgerforslag fik stemmer nok

Vi påpeger klart, at monter-masten overhovedet ikke er nødvendig til dækning af mobilbehovet i Esrum.

Vi peger i stedet på langt mindre alternativer, som de små mobilsendekasser placeret på højest liggende steder, f.eks. på Esrumgårds ladebygninger, og som på ingen måde vil skæmme naturen og vigtige kulturarvsområder.

Politikerne må huske de massive borgerindsigelser da telemasten var i høring.

Vores grønne kommune må nu holde ord og beskytte vores miljø og landskaber.

Det er og bliver en politisk beslutning, som politikerne kommer til at stå til grønt og kulturelt ansvar for i årtier fremover.

Vi må og kan IKKE lade kortsynet løsninger voldtage årtusinders enestående natur og kulturhistorie. Vi vægter vores natur og fælles kulturarv langt højere end hurtigere mobilnet, af hensyn til det rekreative og for fremtidens grønne trivsel i vores område.

arrow Lokale råd ønsker plan: Hvor skal masterne stå?
23. november 2020 kl. 11:12 Opdateret: kl. 10:59
arrow Debat: Hvorfor skal de få ødelægge det for de mange?
29. august 2020 kl. 15:29 Opdateret: kl. 09:40
arrow Debat: Red vores landskab fra mast
18. august 2020 kl. 11:24 Opdateret: kl. 11:24
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?