7. marts 2021
"Når over 1000 borgere har skrevet under og støtter op om udvikling af området skal man lytte, det er netop derfor vi i dag (tirsdag, red.) fremlagde disse synspunkter," skriver Brian Lyck Jørgensen i sit debatindlæg.
"Når over 1000 borgere har skrevet under og støtter op om udvikling af området skal man lytte, det er netop derfor vi i dag (tirsdag, red.) fremlagde disse synspunkter," skriver Brian Lyck Jørgensen i sit debatindlæg.
Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nej til ændring af centerområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nej til ændring af centerområdet
Gribskov - 14. februar 2021 kl. 15:19
Af Brian Lyck Jørgensen, byrådsmedlem (DF)

Dansk Folkeparti har tirsdag aften på udvalgsmødet i udvikling, by og land foreslået, at centerafgrænsningen for Gilleleje fastholdes, dog udtages stationsområdet.

arrow Læs også: Lokalråd støtter Rema-flytning - på visse betingelser

Der skal ske en udvikling af hjørneområdet mellem Kystvej og Bøgebakken, netop derfor har kommunen også tidligere købt ejendomme i det område. Tiden er nu kommet til at få sat gang i dette område, og dermed også få etableret det femte ben på rundkørslen.

Dansk Folkeparti vil gerne være med til udvikling i bymidterne, ligesom vi gjorde i Helsinge, hvor både Rema1000 netop har etableret sig, samt boligprojektet på Møllebakken.

Vi skal heller ikke glemme kulturhavns-projektet, som et stort flertal syntes var helt fantastisk at få udviklet, men på modsatte hjørne er holdningen pludselig en helt anden, blandt de selvsamme partier.

Når over 1000 borgere har skrevet under og støtter op om udvikling af området skal man lytte, det er netop derfor vi i dag (tirsdag, red.) fremlagde disse synspunkter, særligt med så mange høringssvar netop om center afgrænsningen i Gilleleje.

arrow Debat: Hvem ønsker et nej til Rema 1000?
26. februar 2021 kl. 10:19 Opdateret: kl. 10:07
arrow Politiker: Nej til Rema er helt vanvittigt
25. februar 2021 kl. 04:10 Opdateret: kl. 20:58
arrow Flytteønske: Rema 1000 er skuffet
23. februar 2021 kl. 04:03 Opdateret: kl. 12:40
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?