17. september 2021
- Store dele af Tisvilde blevet ændret markant med fest og nærmest en by, der omdannes til et tivoli uden form for retningslinjer, mener byrådsmedlemmet. Foto: Allan Nørregaard
- Store dele af Tisvilde blevet ændret markant med fest og nærmest en by, der omdannes til et tivoli uden form for retningslinjer, mener byrådsmedlemmet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lad os genskabe det gamle Tisvilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lad os genskabe det gamle Tisvilde
Gribskov - 31. juli 2021 kl. 11:19
Af Brian Lyck Jørgensen, byrådsmedlem (DF)

Tilbage i efteråret 2019 anmodede Dansk Folkeparti om en evaluering af »Musik i lejet,« som efter vores opfattelse er gået i en helt forkert retning, og blot har fjernet "sjælen" fra Tisvilde.

arrow Læs også: Festival-arrangør bag efter skraldekaos: Vi er åbne for dialog

Udvalget besluttede efter et ændringsforslag at afvente erhvervsforeningens evalueringer, og derefter skulle sagen genoptages. Sagen er herefter aldrig blevet genoptaget.

Derfor foreslår jeg, at alle medlemmer af byrådet inviteres til dialogmøde med erhvervsforeningen, grundejerforeninger, samt foreningerne bag musikarrangementerne.

Det er jo også derfor, at jeg ønsker at alle kommunens erhvervsforeninger samles 1-2 gange årligt for at drøfte de lokale forhold, jeg mindes ikke, det er sket i denne valgperiode - og igen et tydeligt eksempel på, at der mangler dialog og inddragelse.

Der skal være helt klare retningslinjer for støj, hvilket jeg forventer kan fastsættes over for kommende og nuværende events.

Det er nu ved at være 20 måneder siden, sagen var oppe at vende politisk og blev blot sparket til hjørne, jeg og Dansk Folkeparti ønsker ikke længere at vente, og derfor vil jeg nu ha' sagen frem i lyset.

Der er sidenhen opstået flere events i forbindelse med uge 29 i Tisvilde, og dermed er store dele af Tisvilde blevet ændret markant med fest og nærmest en by, der omdannes til et tivoli uden form for retningslinjer.

Synes du, at kommunen er der for dig?