19. oktober 2021
- Pengene kommer måske til at mangle i balancen for en tid. Men hvis det betyder, at vores børn kan undgå at mistrives, så er det i orden, skriver Jens Rane Holck, KV21 kandidat for SF Gribskov, i sit debatindlæg.
- Pengene kommer måske til at mangle i balancen for en tid. Men hvis det betyder, at vores børn kan undgå at mistrives, så er det i orden, skriver Jens Rane Holck, KV21 kandidat for SF Gribskov, i sit debatindlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lad det koste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lad det koste
Gribskov - 17. september 2021 kl. 12:37
Af Jens Rane Holck, KV21 kandidat for SF Gribskov, Tisvilde bygade 38, 3220 Tisvildeleje

SF Gribskov støtter de små cirklers politik. Børn skal vokse op i større og større cirkler. De er ikke statister på et regneark.

Vi støtter derfor ikke ideen om en økonomisk taskforce, som først besvarede deres opdrag om at spare penge med at flytte flere elever fra specialområdet ind i klasselokalerne, og nu vil samle specialområdet på færre matrikler.

Altså en tilbagevenden til tiden før inklusionsreformen. Lærere på området løber skrigende væk, og eleverne, de ved vel ikke, hvad der venter dem endnu. Længere transport, transit og nye omgivelser. Se ugeposten 1. september.

I forlængelse af denne øvelse i abstraktion og verdensfjern ansvarsfralæggelse byder partiet Venstre nu ind med en endnu mere foruroligende ide. Vi skal samle alting i større enheder.

Jeg løber gerne skrigende rundt inde i hele kommunen bestyrelse for at undgå det. Bare der forbliver ro på, hvor det gælder, nemlig ude hos børnene.

arrow Læs også: Debat: Jeg er bekymret

Pengene kommer måske til at mangle i balancen for en tid. Men hvis det betyder, at vores børn kan undgå at mistrives, så er det i orden.

Spørg hvilke som helst forældre, hvad børn koster. Al din tid plus lidt mere.

Økonomi er at forvalte samfundets ressourcer. Vi har ikke råd til at spare på børneområdet. Så må det koste lidt mere for en periode.

Godt arbejdsmiljø i toppen som i bunden smitter i sidste ende af på helheden.

Lad os investere i fællesskabet, hvor vi kan, og begynde med børnene.

arrow Debat: Politisk markræs
11. september 2021 kl. 15:23 Opdateret: kl. 16:21
arrow Borgmester om centralisering: Man skal aldrig være for stædig
11. september 2021 kl. 04:05 Opdateret: kl. 15:35
Rejser du til udlandet i år?