23. september 2021
Venstre i Gribskov vil sætte fokus på klimaet under budgetforhandlingerne.
Venstre i Gribskov vil sætte fokus på klimaet under budgetforhandlingerne.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Klimadagsordenen skal fremmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Klimadagsordenen skal fremmes
Gribskov - 12. september 2021 kl. 16:36
Af K im Valentin (V), 2. viceborgmester og folketingsmedlem og Bent Hansen, spidskandidat (V)

Nu nærmer vi os tidspunktet, hvor budgetforhandlingerne i Gribskov kommune for året 2022 og de næste år frem skal i gang og endeligt vedtages i oktober måned.

Fra Venstres side har vi meget stærke ønsker om, at den grønne klimadagsorden skal fremmes, som en del af budgetforhandlingerne og der skal besluttes nogle tiltag, som sammen med borgere og erhverv sætter Gribskov kommune helt i front på dette felt.

Vi ser klart, at der for nuværende ikke er en plan for, hvordan Gribskov kommune skal indføre grønne klimatiltag, som resulterer i, at Gribskov kommune opfylder sin del af planen om 70 % reduktion af CO2 udledningen i 2030.

Venstre ønsker, at en plan for overholdelsen af disse mål skal være en del af budgetaftalen, ligesom Venstre også ønsker en plan for, hvordan Gribskov kommune klimatilpasses i forhold til de nuværende store udfordringer med de store vandmængder, som desværre ofte forurener vores vandmiljø.

Vi glæder os til forhandlinger og håber, at der kan skabes flertal for nogle gode fremadrettede løsninger på det grønne område.

Stemmer du til kommunalvalget i år?