12. april 2021
Jo mere handel, jo bedre, mener byrådsmedlem Jørgen Simonsen.
Jo mere handel, jo bedre, mener byrådsmedlem Jørgen Simonsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jo mere handel, jo bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jo mere handel, jo bedre
Gribskov - 04. april 2021 kl. 14:36
Af Jørgen Simonsen (V), Byrådsmedlem

Allerførst tak til alle gode kræfter som arbejder aktivt for at bevare den eksisterende afgrænsning i centerplanen for Gilleleje.

arrow Læs også: Debat: Udvikling - ikke afvikling

Jeg er, som tidligere meddelt, stærk modstander af begrænsningen som gør, at man bevidst hindrer Gilleleje i at udvikle sig med forretningen på Bøgebakken. En centerplan, som et byråd for flere år tilbage syntes var det, der skulle til for at udvikle Gilleleje, er nu pludselig ikke nogen god idé, hvorfor? Det skaber myter for udvikling/afvikling af byen, det minder alt for meget om Korsbæk.

En stærk aktør vil noget nyt, og de eksisterende gamle forretninger kæmper imod og er nok i sig selv. Jeg forstår ikke, hvorfor man har denne holdning. Enhver kan da se, at jo mere handel, man kan trække til dette område, jo bedre for byen.

Jeg melder klart ud, at jeg er stor tilhænger af det arbejde, som Rema 1000 og lokalområdet og andre aktører har lagt i at få lavet dette projekt, og jeg ser med glæde og vil arbejde for, at det bliver gennemført. Det vil være et løft for byen at få udviklet dette område med vandrehjem, masser af parkeringspladser, turistbureau og sidst, men ikke mindst, kan det være en redning af Gillelejehallen og en styrkelse af Bakkeselskabet.

Lad os nu se opbakningen til dette fantastiske projekt. Og tak til alle lokale kræfter, som ønsker udvikling.

arrow Debat: Tavshed er guld - eller er det?
02. april 2021 kl. 10:34 Opdateret: kl. 21:49
arrow Debat: Hvad bidrager en ny placering af Rema i Gilleleje til?
16. marts 2021 kl. 11:39 Opdateret: kl. 22:25
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?