28. november 2020
"Det lader til, at der er blevet lyttet til borgernes massive modstand mod de fem etagers byggeri i Gilleleje Syd," skriver Trine Egetved (K). Pressefoto
"Det lader til, at der er blevet lyttet til borgernes massive modstand mod de fem etagers byggeri i Gilleleje Syd," skriver Trine Egetved (K). Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gribskov skal ikke være en version af Vesterbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gribskov skal ikke være en version af Vesterbro
Gribskov - 29. oktober 2020 kl. 08:26
Af Trine Egetved, byrådsmedlem (K)

Og vi skal ikke have højt byggeri.

Derfor glæder det mig usigeligt, når jeg i dag slår op på dagsordenen for næste uges møde i Udvikling, By og Land.

Det lader til, at der er blevet lyttet til borgernes massive modstand mod de fem etagers byggeri i Gilleleje Syd. Der lægges i hvert fald op til, at der nu kun bygges i 2 etager - dog punktvis 3 etager. Og ud til Parkvej kun i 2 etager.

Da vi i Det Konservative Fokeparti lige efter sommerferien blev opmærksomme på planerne om 5 etager i Gilleleje Syd reagerede vi prompte. NEJ tak til 5 etager i Gilleleje og i Gribskov. Vi er ikke en version af Vesterbro og skal heller ikke være det. Vi er en landkommune, hvor vi skal have højt til den blå himmel. Der skal ikke bygges i 5 etager efter vores mening.

Derfor er vi dybt taknemmelige for den store opbakning fra borgerne i Gilleleje. Det lader til, at vores fælles indsats nu er i gang med at bære frugt. Borgernes stemmer er blevet hørt i det nye oplæg, som politikerne i fagudvalget skal tage stilling til på tirsdag. Så nu krydser vi i Det Konservative Folkeparti blot fingre for, at udvalget er enige i, at der bestemt ikke skal bygges højt.

Så kære Gillelejeborgere. Det lader til at vi slap med skrækken denne gang. I Det Konservative Folkeparti fortsætter vi kampen for at udvikle kommunen uden høje huse og højt byggeri. Så vi kan bevare skønheden, naturen, udsynet og den autenticitet, som præger byer som Gilleleje.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?