20. september 2021
Der er flere autocampere på parkeringspladsen ved Tisvildeleje Strand i år, end der plejer at være, lød det fra Tisvilde-borger Christian Friis tidligere på sommeren. Foto: Chr. Friis.
Der er flere autocampere på parkeringspladsen ved Tisvildeleje Strand i år, end der plejer at være, lød det fra Tisvilde-borger Christian Friis tidligere på sommeren. Foto: Chr. Friis.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Er det voldsomt med de autocampere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Er det voldsomt med de autocampere?
Gribskov - 04. august 2021 kl. 16:00
Af Per Roswall, regionsrådsmedlem (V), Bougne-åsen, 3250 Gilleleje

Efter Christian Friis' mening er det voldsomt, når der holder 16 autocampere på en parkeringsplads, hvor der er plads til over 500 personbiler.

arrow Læs også: Autocampere holder på p-plads: - Det er voldsomt i år

Og personbiler det er, hvad disse autocampere er, da de er under 3500 kg. total. Og selvfølgelig søger de ud mod vandet, hvor der jo er den bedste udsigt.

Det gælder både på den asfalterede del med opmærkede båse og på gruspladsen, hvor der ikke er båse. Ingen steder er der skilte, hvor der står, at det ikke er tilladt at parkere og overnatte på pladsen - og det er det, der gør den så unik.

Toiletterne på pladsen er da selvfølgelig for alle, der har behov. De regler, der er, kan man læse på Naturstyrelsens hjemmeside, og der er jo også dem, der ejer pladsen. Og Gribskov Kommune der er vejmyndighed på den asfalterede del af pladen.

Men hvis det nu står til Nyt Gribskov ved Pernille Søndergaard bliver pladsen klistret til med skilte med forbud af enhver art og med trusler om politianmeldelse. Det er uhyggeligt og nyt for Gribskov Kommune.

Synes du, at kommunen er der for dig?