12. maj 2021
"Jeg mener, at dette projekt har rigtig mange spændende nytænkninger, så jeg forstår naturligvis, at Gilleleje lokalråd ønsker vores holdning til projektet," skriver byrådsmedlem Bent Hansen (V).
"Jeg mener, at dette projekt har rigtig mange spændende nytænkninger, så jeg forstår naturligvis, at Gilleleje lokalråd ønsker vores holdning til projektet," skriver byrådsmedlem Bent Hansen (V).
Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Endnu et svar til Leif Tang Lassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Endnu et svar til Leif Tang Lassen
Gribskov - 16. april 2021 kl. 18:07
Af Bent Hansen, byrådsmedlem (V)

Gilleleje Lokalråd ved formand Leif Tang Lassen, efterlyser via et debatindlæg i Frederiksborg Amts avis den 31. marts blandt andet kommunalbestyrelsesmedlemmernes holdning til det projekt som en privat udvikler har præsenteret via pressen, for området ved Bøgebakken i Gilleleje.

arrow Læs også: Debat: Kommuneplan 2021-2033

Projektet, som er præsenteret, indeholder, som det er mange bekendt, blandt andet vandrerhjem, turistbureau, vejadgang, parkeringspladser og dagligvarebutik og andre spændende elementer.

Jeg mener, at dette projekt har rigtig mange spændende nytænkninger, så jeg forstår naturligvis, at Gilleleje lokalråd ønsker vores holdning til projektet.

Mit svar er derfor, at jeg synes det vil være yderst relevant at invitere og inddrage denne udvikler til at komme med input i processen omkring udvikling af lokalplan for Gilleleje bymidte, som igangsættes senere i år.

arrow Debat: Grøn indgangsportal til Gilleleje
20. april 2021 kl. 20:36 Opdateret: kl. 16:22
arrow Debat: Nej til Rema er ikke død over handlen i Gilleleje
13. april 2021 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:17
arrow Debat: Udvikling - ikke afvikling
10. april 2021 kl. 10:36 Opdateret: kl. 16:40
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?