16. maj 2021
"For os handler det ikke om et fravalg af rideklubberne, men om et tilvalg af alle idrætsforeninger/klubber, der har svære kår i disse coronatider," lyder det i debatindlægget.
"For os handler det ikke om et fravalg af rideklubberne, men om et tilvalg af alle idrætsforeninger/klubber, der har svære kår i disse coronatider," lyder det i debatindlægget.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Alle klubber skal have samme vilkår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Alle klubber skal have samme vilkår
Gribskov - 11. april 2021 kl. 10:17
Af Byrådsmedlem Morten Klitgaard på vegne af Nyt Gribskovs medlemmer af Børne-, idræts- og familieudvalget

Vi vil så gerne understøtte alle vores idrætsforeninger/klubber i Gribskov her i denne svære Corona tid. Derfor er det også ærgerligt at læse, at rideklubberne i Gribskov føler, at vi politisk har sagt nej til at støtte dem.

Rideklubberne har spurgt til ekstra lokalestøtte, da der var ubrugte midler.

Det er en sympatisk forespørgsel i en svær tid.

Politisk er det dog vores klare overbevisning, at hvis der fastlægges en pulje til netop klubber i forbindelse med Corona skal det være lige for alle idrætsforeninger/klubber at søge.

Vi vil naturligvis tage rideklubbernes input med til Økonomiudvalget med ønsket om en pulje', hvor alle idrætsforeninger/klubber kan søge på lige fod i forbindelse med de manglende indtægter, man måtte have i forbindelse med Corona.

For os handler det ikke om et fravalg af rideklubberne, men om et tilvalg af alle idrætsforeninger/klubber, der har svære kår i disse coronatider.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?