22. september 2021
- Et 10. klasse center skal efter vores mening kunne rumme forskellighederne og være nysgerrig på den enkelte elev, skriver politikeren fra Nyt Gribskov. Modelfoto: Adobe Stock
- Et 10. klasse center skal efter vores mening kunne rumme forskellighederne og være nysgerrig på den enkelte elev, skriver politikeren fra Nyt Gribskov. Modelfoto: Adobe Stock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: 10. klasse som godt alternativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: 10. klasse som godt alternativ
Gribskov - 31. juli 2021 kl. 10:52
Af Tonny N. Jensen (Nyt Gribskov), byrådsmedlem
arrow Læs også: 10. klasse skal gøres attraktiv: Så meget koster det

I forbindelse med den brede enighed i Børn, idræt og Familie omkring 10 klasse centeret i Gribskov kommune har det være rigtigt vigtigt for os i Nyt Gribskov at finde det bedste fra de forskellige læringsmiljøer for herigennem at skabe de bedste forudsætninger for et kommende 10 klasse center.

De har været højt prioriteret fra vores side, at undersøge flere forskellige konstruktioner således vi sikret os bedst muligt for at dette kunne blive en varig løsning til gavn for de unge i kommunen.

Et 10. klasse center skal efter vores mening kunne rumme forskellighederne og være nysgerrig på den enkelte elev.

Det skal kunne guide de unge mod et fremtidigt uddannelse valg som sikre den enkelte muligheder ud fra dennes færdigheder.

For Nyt Gribskov er det vigtigt at et 10 klasse center er et godt alternativt til allerede eksisterende uddannelses forløb. Vi ønsker, at centeret skal have et sundt læringsmiljø og formøde at give de bedste forudsætninger for det fremtidige uddannelse valg.

I Nyt Gribskov er vi optaget af, at der skabes muligheder for den enkelte indenfor både det teoretiske og praktisk læring således vi sikre den en uddannelsesparat målgruppe for de erhvervsdrivende.

arrow Debat: Hvad vil man med 10. klasserne?
01. september 2020 kl. 15:40 Opdateret: kl. 15:31
Synes du, at kommunen er der for dig?