23. november 2017
I haven til huset, hvor de tiltalte boede sammen med den otteårige- dreng og hans prostituerede mor, var der i græsset dannet en cirkelformet bane efter drengenes mange løbeture. Foto: Camilla Nissen
I haven til huset, hvor de tiltalte boede sammen med den otteårige- dreng og hans prostituerede mor, var der i græsset dannet en cirkelformet bane efter drengenes mange løbeture. Foto: Camilla Nissen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De tiltalte beskylder moren for at mishandle sit barn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tiltalte beskylder moren for at mishandle sit barn
Opdateret 17. marts 2017 kl. 11:35
Gribskov - 17. marts 2017 kl. 10:40
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to tiltalte i bordelsagen fra Helsinge afviser ved retten i Helsingør, at det var dem, der tvang en otteårig dreng til at gå med pigetøj og at afstraffe ham ved blandt andet at slå ham med hænderne og diverse køkkenredskaber og til i perioder at have spærret ham inde på et aflåst værelse og i et haveskur. De overgreb, der må være sket mod drengen, står drengens thailandske mor for, lyder deres forklaring i følge Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Kvinder dømt for mishandling af lille dreng på bordel

Det er ellers det, de to kvinder, der er henholdsvis 46 og 36 år, er tiltalt for. De er desuden tiltalt for med trusler og vold at have tvunget drengens mor til at arbejde for sig som prostitueret, så hun kunne betale i alt 200.000 kroner, som hun i følge anklageskriftet skylder dem.

Bordellet havde hjemsted på Nygade i Helsinge, hvor fra drengens mor og to andre thaikvinder også tog ud på escort-opgaver for sexhungrende mænd. Foreløbig er det kun de to kvinder, der er blevet afhørt for åbne døre.

Ved retsmødet torsdag blev dørene lukket i to tilfælde med den begrundelse, at nogle filmstumper viser scener, der kan være krænkende for de medvirkende.

Første gang skulle vises videooptagelser, hvor man i følge anklageren Margit Wegge kan se drengen, mens hans sutter på en hunds dievorter og slikker dens kønsorganer. Næste dørlukning skete, da retten skulle se og høre den videoafhøring, som politiet optog med ham den 18. august sidste år - 20 dage efter, at han på Gribskov Kommunes foranledning var blevet tvangsfjernet fra moren og de to tiltalte kvinder.

Sminket som pige
Inden dørlukningerne havde retten fået fremvist cirka 25 fotos forestillende drengen i forskellige situationer. På en del af dem er han klædt ud i pige- eller kvindetøj og sminket. Nærbillederne viser en sminket drenge med røde, rosa og blå farver omkring øjnene, rosa kinder og mørkerøde løber. På nogle billeder samler læberne sig til en kysmund, på andre står munden på vidt gab. På et par billeder danser den udklædte dreng sammen med en næsten jævnaldrende pige, som er den ældste af kvindernes datter.

Man ser også et foto, hvor drengen står lige bag ved en næsten afklædt thailandsk kvinde, mens en anden kvinde tager hende på brysterne, og en tredje ligger henslængt på en briks indhyllet i et tæppe eller lagen.

Videosekvenserne og de fleste fotos er fundet på en af de telefoner, som politiet beslaglagde ved anholdelsen 15. september sidste år. Den yngste af kvinderne har i retten oplyst, at det var den telefon, hun som oftest anvendte. Hun havde fået den i august sidste år som en gave fra drengens mor, der har anvendt den tidligere.

I retten benægter begge kvinder et hvert kendskab til billederne. I nogle tilfælde har de overværet, at drengens mor havde taget fotos, men har ikke blandet det sig i det, da det ikke er deres barn, siger de.

De anklages også for flere gange at have spærret drengen inde på et værelse eller i et haveskur. Også det benægter de, men oplyser, at de ikke kan vide, hvad der er sket, mens de ikke har været hjemme.

- Spørg hans mor, lyder deres svar til flere af anklagerens spørgsmål.

Han ville selv
Om videosekvenserne, der skulle vises for lukkede døre, siger de, at drengen selv ønskede at sutte mælk ud af en hunds digevorter. Og det var hans mor, der opfordrede ham til at slikke hunden mellem bagbenene, siger de.

Den yngste af kvinderne siger, at sutningen af dievorterne skete som en del af børnenes leg:

- De havde i fjernsynet set, hvordan forskellige pattedyr dier hos deres mor. Det ville han også prøve. Derfor kom de med den ene af vores tæver, som han ville prøve at sutte mælk ud af. Det var kun leg, og jeg var slet ikke klar over, at det blev optaget på film, siger hun.

Om filmen, hvor man i følge anklagen skal kunne se drengen slikke hundens kønsorganer, har hun denne forklaring:

- Han havde været ude i haven og dyppe sine fingre i en hundelort. Det kom han og smurte ud på halsen af mig, mens jeg lå og sov, og det fik hans mor at vide. Det var hende, der sagde, at det ville være en god idé, at han selv prøvede, hvordan sådan noget smager. Derfor fik hun ham til slikke en hund bag i. Det var sådan det skete. Det var ikke noget, jeg var med til at tvinge ham til, siger hun i følge Frederiksborg Amts Avis, hvor der kan læses meget mere om afhøringen af de to kvinder.

arrow Mor blev tvunget til at slå sit barn
31. maj 2017 kl. 03:34 Opdateret: kl. 12:30
arrow Otteårig dreng fra bordellet levede i frygt
19. maj 2017 kl. 11:48 Opdateret: kl. 12:54
arrow Prostitution, narko og mishandling af barn afsløret af anonym
03. marts 2017 kl. 13:24 Opdateret: kl. 17:32
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk