19. marts 2019
William Edwards rejser rundt i Østen og er p.t. i Thailand. Han har selv taget dykkercertifikat og forstår de enorme udfordringer, dykkerne står overfor i grotterne ved Tham Luang. Foto: Privat
William Edwards rejser rundt i Østen og er p.t. i Thailand. Han har selv taget dykkercertifikat og forstår de enorme udfordringer, dykkerne står overfor i grotterne ved Tham Luang. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansker i Thailand: Hele Thailand holder vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansker i Thailand: Hele Thailand holder vejret
Gribskov - 09. juli 2018 kl. 11:45
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens en storstilet redningsaktion er i gang under vand og i bjergmassiver for at befri de sidste 12 drenge og deres træner, der siden den 23. juni har siddet fanget i grotter i et bjerg i Nordthailand - går livet videre i Thailand på overfladen. Sådan da.

arrow Læs også: Fodbolddrenge i grotte forsøgte at grave sig ud

William Edwards fra Tisvildeleje har i snart et halvt år rejst rundt i Østen og netop nu er i Thailand. Han er på en international uddannelse ved European Bartender School - og selv om dagen bruges på studier af ingredienser og mix, går tankerne til drengene i grotten og dramaet der.

- Det er mærkeligt at tænke på. Vores thailandske instruktør her på holdet og vi taler en del om det, siger William Edwards på messenger fra Thailand.

- Nyhederne kører på skærmene, når man kører rundt i gader og stræder. Folk følger selvfølgelig intenst med i det, der nu er en stor international begivenhed.

De udenlandske deltagere på European Bartender School følger også selv med via de udenlandske tv-stationer, og William Edwards kan levende sætte sig ind i, hvad dykkerne er oppe imod. Han har netop på turen taget eget dykkercertifikat.

- Ja, jeg har selv dykket herude og har selv prøvet at dykke i grumset vand. Jeg ved, hvor svært det kan være, når man kommer ind i bare lidt ukalrt vand.

William er 23 - og især det, at der er tale om børn, kan han sætte sig ind i - og han får et sug i maven ved tanken om deres situation.

- Jeg har selv for nylig været i Batu Caves nær Kuala Lumpur i Malaysia. Vi var langt inde i mørket - der hvor man får den der følelse af klaustrofobi

Phuket er ramt af det samme vejr, som gør redningsaktionen ved Tham Luang i det nordlige Thailand ekstra besværlig: Monsunregnen.

- Ja, det vælter ned i perioder, styrtregner, og holder så pludselig inde igen.

arrow Elon Musk undskylder for kommentar til dykker i grottedrama
18. juli 2018 kl. 09:27 Opdateret: kl. 09:28
arrow Thailandske fodbolddrenge bliver udskrevet fra hospital onsdag
18. juli 2018 kl. 06:40 Opdateret: kl. 06:42
arrow Teslas aktie falder efter Elon Musks pædofil-tweet
17. juli 2018 kl. 07:12 Opdateret: kl. 07:14

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede