6. december 2020
Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann er på rollelisten i Anders Thomas Jensens nye komedie, som kan ses i Gilleleje Bio. Pressefoto
Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann er på rollelisten i Anders Thomas Jensens nye komedie, som kan ses i Gilleleje Bio. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske film med både humor og julehygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske film med både humor og julehygge
Gribskov - 19. november 2020 kl. 10:34

Gilleleje Bio har to danske film på premiere-programmet fra 19. november.

arrow Læs også: Kom med til Japan på biblioteket

I Anders Thomas Jensens nye komedie 'Retfærdighedens ryttere' må den udstationerede militærmand Markus tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler.

Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevist om, at nogen må stå bag.

Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for.

I familiepleje i julen

I Filmen 'Malous jul', som er instrueret af Claus Bjerre, kommer Malou i familiepleje hos juleglade Bibi og Leif på den lille ø Lunø.

Stemningen er mildt sagt presset; Malou hader både julen, øen og plejeforældrene. Tingene bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse Nils, der vil gøre alt for at få Malou smidt væk fra øen igen. jesl

arrow Kirkeskib og børnebøf a la julen
23. november 2020 kl. 15:32 Opdateret: kl. 16:35
arrow Pop-up-bazar i Sognegården
23. november 2020 kl. 10:41 Opdateret: kl. 16:35
arrow David Garrett spiller ørehængere
22. november 2020 kl. 16:42 Opdateret: kl. 16:33
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?