20. oktober 2020
Lisa Kjer Andersen har vundet guld i DM for Trec-ridning. Pressefoto
Lisa Kjer Andersen har vundet guld i DM for Trec-ridning. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM: Guld i ridning til lokal rytter Lisa Kjer Andersen har vundet guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM: Guld i ridning til lokal rytter Lisa Kjer Andersen har vundet guld
Gribskov - 16. oktober 2020 kl. 15:50

I weekenden 18. til 20. september blev DRF-mesterskabet 2020 i 'Trec' afholdt for anden gang.

Sidste år vandt Lisa Kjer Andersen sølv, men i år lykkedes det sammen med sin hest Macimo at steppe op på øverste skammel og tage guldet med hjem til Græsted.

Det var en fantastisk oplevelse for den lokale rytter.

- Men det, der betyder endnu mere, er at høre andre bagefter fortælle, at de synes, det er en fornøjelse at se mig ride disciplinerne.

Jeg er stolt af, at folk synes om den måde, jeg gør det på, og jeg er glad for at være en god rollemodel og inspirationskilde, siger Lisa Kjer Andersen.

Konkurrencen var utrolig tæt i top tre, så intet var afgjort førend de sidste point blev lagt sammen fra den sidste disciplin, som var en forhindringsbane på 16 opgaver som blandt andet bestod af labyrint, opsidning og ride over bro. Søndag formiddag havde næsten alle otte deltagere redet sikre gangartsprøve.

Konkurrencen om lørdagen stod på 26 kilometer orienteringsridt i Hedeland ved Roskilde. Her skulle rytteren følge en helt bestemt rute uden at misse poster og samtidig ride efter oplyste ideal hastigheder. Alt dette blev naturligvis gjort uden brug af GPS, men blot med kort, kompas og opmålinger på kortet.

Lisa Kjer Andersen har været Trec-rytter siden Trec kom til Danmark, og siden 2016 har hun redet på internationalt plan blandt andet med deltagelse ved VM i 2016 og EM i 2018, og derfor er hun også en af de mest rutinerede Trec-ryttere herhjemme.

Hun skulle have været til VM i år, men det er blevet udskudt til næste år, og derfor er der nu ekstra tid til at hjælpe andre ryttere på vej til at ride internationale Trec stævner.

Jk

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?