18. oktober 2021
I uge 19, 8.-16. maj, kan børn og unge igen prøve orienteringssporten af ved et Skovcup-løb i Valby Hegn. Pressefoto
I uge 19, 8.-16. maj, kan børn og unge igen prøve orienteringssporten af ved et Skovcup-løb i Valby Hegn. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronavenligt løb for børn i Valby Hegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronavenligt løb for børn i Valby Hegn

Orienteringsklub laver Skovcup-løb 8.-16. maj

Gribskov - 08. maj 2021 kl. 07:09

Hvert forår og efterår holder de sjællandske orienteringsklubber SkovCup, som er orienteringsløb for udelukkende børn og unge.

arrow Læs også: Ny butik til byen: Helsinge er i udvikling

På grund af corona er SkovCup i år i ny coronavenlig udgave, hvor der til hver uge bliver lavet børnevenlige baner i en ny skov et sted i Nordsjælland, som man kan tage ud og løbe eller gå, lige når det passer én i løbet af ugen.

I den kommende uge, 8.-16. maj, er det den lokale orienteringsklub THOK, der står for at lave børnevenlige SkovCup-baner i Valby Hegn med start fra den første P-plads på Løgelandsvej. Posterne vil hænge i skoven til fri afbenyttelse.

Print selv banen ud
Banerne bliver delt i pdf-format på SkovCups hjemmeside, www.skovcup.dk, hvor man selv kan gå ind og finde dem og printe dem ud, og så kan man når som helst det passer i ugen løbe eller gå den valgte bane efter et letlæseligt orienteringsløbskort.

Der vil være en klapvognsbane på 2,6 km med 13 poster, som udelukkende vil bevæge sig rundt på de større og mere jævne stier, så det er muligt at medbringe en form for køretøj til sit barn.

Desuden vil der være en begynderbane 2,8 km med 17 poster og en letbane på 3,4 km med 19 poster, der begge skal tages til fods, da de bevæger sig ad både større og mere plane stier men også ad mindre og mere ujævne stier, hvor man kommer ind, hvor skoven er lidt vildere og mere spændende.

Alle baner er i den lettere ende og byder på en smuk tur rundt i Valby Hegn, hvor begynderbanen er den letteste med samtlige poster hængende ved stierne der, hvor man skal dreje.

Gratis - men støt gerne
Det er gratis at deltage, men hvis man gerne vil støtte orienteringsklubbernes arbejde med at arrangere disse SkovCup-løb for børn og unge, opfordres man til via MobilePay at overføre 20 kr. pr. printet kort til SkovCups MobilePay: 50590. jesl

arrow Gymnasie-elev i opråb: Alt for få unge cykler i Gribskov
07. maj 2021 kl. 16:51 Opdateret: kl. 10:48
arrow Genåbningsglæde: Alle husker testen
07. maj 2021 kl. 14:02 Opdateret: kl. 10:52
arrow Debat: Den tunge trafik bør køre på Kildevej
07. maj 2021 kl. 10:11 Opdateret: kl. 11:16
Rejser du til udlandet i år?