21. juni 2021
En kvinde mener at have set latexblotteren i strandkanten mandag morgen. Modelfoto: Adobe Stock
En kvinde mener at have set latexblotteren i strandkanten mandag morgen. Modelfoto: Adobe Stock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chokerende syn i strandkanten: - Det var latexmanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chokerende syn i strandkanten: - Det var latexmanden
Gribskov - 03. maj 2021 kl. 12:35

I slutningen af april modtog politiet tre anmeldelser over en uge om, at latex-blotteren var set i Tisvilde Hegn op mod parkeringspladsen og byen.

arrow Læs også: Sad på træstub med læderstrop over munden: Latex-blotter på spil igen

Mandag morgen mener en kvinde nu at have set manden - der er set flere gange i området iført sort beklædning og i nogle tilfælde maske og sydvest-hat lavet af latex/plastik-lignende materiale.

På Facebook skriver en bekendt til kvinden, at hun var på en løbetur på stranden, da hun så latexmanden kravlende i vandkanten i sort tøj og med maske cirka 400 meter fra parkeringspladsen. Han skriver, at kvinden tog flugten, dukkede sig og ikke turde kigge tilbage, og at hun var chokeret, da hun vendte tilbage fra løbeturen.

Nordsjællands Politi bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse om hændelsen, hvor kvinden beretter at have set latexmanden klokken 8.45 mandag morgen. Politiet modtog anmeldelsen en halv time efter.

Der kan i dette tilfælde dog være tale om en dykker, lyder det fra politiet.

Men den 27. december 2019 - da politiet første gang modtog anmeldelser om latexblotteren - modtog de to anmeldelser om, at latexblotteren var set på stranden.

I det ene tilfælde gik en kvinde tur langs stranden, hvor en mand i - hvad hun beskriver som - lakdragt, maske og en sydvest-hat ligeledes i sort glinsende lak, kom gående mod hende. Han blottede sig og onanerede, mens han kiggede på kvinden, der vendte sig og gik mod parkeringspladsen, da hun opdagede, hvad han havde gang i. Manden vendte sig samtidig og gik den anden vej

Den anden anmeldelse var fra en kvinde, der gik en tur med sin 12-årige langs strandkanten.

Her gik en mand i dragt, maske og hat meget tæt på hende, hvorefter han drejede skarpt væk fra hende igen.

Latexblotteren er tidligere set i slutningen af april i Tisvilde Hegn, senest den 26. april, i begyndelsen af juli sidste år og i december 2019. I nogle af tilfældene har manden blottet sig og onaneret foran gæster i skoven og på stranden.

Politiet opfordrer til, at man ignorerer latexblotteren, hvis man støder ind i ham og ringer til dem hurtigst muligt på telefonnummeret 114. AH

arrow Blotter iført latex-dragt og maske skræmmer kvinder
18. juli 2020 kl. 04:15 Opdateret: kl. 20:55
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?