18. oktober 2021
Mens medarbejderne var samlet til møde udsendte Gribskov Kommune en meddelelse om, at de foreløbig er sikret beskæftigelse to uger endnu. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen.
gallery icon

Se billedserie

Mens medarbejderne var samlet til møde udsendte Gribskov Kommune en meddelelse om, at de foreløbig er sikret beskæftigelse to uger endnu. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bonderosens ansatte sikret i 14 dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bonderosens ansatte sikret i 14 dage
Opdateret 29. september 2015 kl. 19:09
Gribskov - 29. september 2015 kl. 14:43
Af Karl Erik Frederiksen

Gribskov Kommune vil i løbet af de næste to uger prøve at finde en ordning, der kan sikre cirka 450 borgere den praktiske hjælp og personlige pleje, de er visiteret til. Det er en del af indholdet i en pressemeddelelse, som Gribskov Kommune udsendte tirsdag 14:29, mens Bonderosens medarbejdere var samlet til møde i Græsted.

arrow Læs også: Plejecenters konkurs kommer ikke bag på FOA-formand

I pressemeddelelsen hedder det blandt andet:

»Gribskov Kommune har indgået aftale om, at medarbejderne hos den konkursramte private leverandør af hjemme- og sygepleje Bonderosen A/S kan fortsætte arbejdet de næste 14 dage. Dermed er der ro til at finde en permanent løsning, så borgerne fortsat får hjælp, som de plejer. FOA bakker op.

Den private leverandør af hjemme- og sygepleje Bonderosen Pleje og Rengøring A/S er gået konkurs, men borgerne får fortsat den hjælp, de har ret til.

Kommunen indgik tirsdag ved middagstid en aftale med konkursboets kurator (advokat Henrik Hornsleth, Helsingør, red.) om at stille garanti for medarbejdernes løn, så de fortsætter arbejdet de næste 14 dage. Dermed får alle cirka 450 berørte borgere fortsat får den hjælp, de har behov for, så kommunen har tid til at finde en permanent løsning.«

arrow Konkurs rammer 90 borgere
29. september 2015 kl. 12:25 Opdateret: kl. 13:09
arrow Direktør bekræfter konkurs
29. september 2015 kl. 11:44 Opdateret: kl. 15:20
arrow Bonderosen holder møde med ansatte
29. september 2015 kl. 10:57 Opdateret: kl. 21:28
Rejser du til udlandet i år?