2. august 2021
Høj sol og høj stemning på årets udgave af Musik i Lejet, da Anne Linnet trådte op på scenen.
gallery icon

Se billedserie

Høj sol og høj stemning på årets udgave af Musik i Lejet, da Anne Linnet trådte op på scenen.
Foto: Anna Hjortsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Afslappet sommersol over Tisvildeleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Afslappet sommersol over Tisvildeleje
Gribskov - 22. juli 2021 kl. 18:58
Af Claus Johansen

2.000 glade gæster - heraf én kronprins - dansede, festede og gik helt banjo onsdag og torsdag til de første festivaldage og -aftener i Tisvildeleje. Og gensynsglæden med en cocktail bestående af sol, musik og en kold drink var til at se og høre:

- Der har været en kæmpe sult efter at komme til festival, det kunne man klart mærke. Folk har virkelig længtes efter at komme ud og opleve musik og stemning, og det gik over al forventning. Det var en kæmpe oplevelse, siger arrangør Andreas Grauengaard fra Musik i Lejet.

Årets festival er rettelig en række koncerter under navnet Sommersol, og de 2.000 gæster - mod normalt 10.000 - er inddelt i to zoner på grund af corona-restriktionerne:

- Folk opfører sig rigtig fint i forhold til de to zoner, så det fungerede faktisk rigtig godt. Og så har vi den store strandscene og en saxelift til upcoming artister, og det skabte en god dynamik på dagen, siger Andreas Grauengaard.

I det hele taget lykkedes det trods restriktionerne at skabe en rigtig festivalstemning:

- Det føltes helt rigtigt, og der var musik i lejet-stemning. Det der kendetegner en rigtig festival er jo, at der sker en masse på samme tid, og du får forskellige indtryk. Her er det mere centraliseret, og så oplever alle det samme. Men det lykkedes alligevel at skabe festivalstemningen. Folk var glade, og det emmede af sommer og gensynsglæde. Det er jo nærmest to år siden, at folk har kunnet komme ud og få noget, der ligner en festivaloplevelse, siger han.

På scenen stod onsdag Hans Philip, Bathsheba og til sidst Lord Siva, som trykkede den af med en række bangers. Og derefter overtog DJ Degnamite, som lukkede den første aften. Til alles overraskelse dukkede rapperen Marvelous Mosell pludselig op og overraskede med tre numre. Og så eksploderede festivalen i dansefest. Torsdag tog det ikke mange minutter for Anne Linnet at få publikum til at synge med på "Tusind stykker" og "Barndommens Gade".

Som noget nyt har festivalen i år indført en miljøafgift på drikkekrus og -kander. Og det har ifølge arrangøren været en stor succes, som medførte, at der nærmest ingen oprydning var på pladsen.

Festivalen slutter lørdag aften.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?