21. september 2020
Der var meget stor interesse for at se prøvelejlighederne i OK-Fondens plejehjem og seniorboliger.                          Fotos: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der var meget stor interesse for at se prøvelejlighederne i OK-Fondens plejehjem og seniorboliger. Fotos: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Tilløbsstykke på Bavne Ager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Tilløbsstykke på Bavne Ager
Gribskov - 13. maj 2019 kl. 04:32
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbent hus-arrangementet på det kommende friplejehjem kombineret med seniorboliger på Bavne Ager i Gilleleje blev noget af et tilløbsstykke.

- Jeg har ingen idé om, hvor mange er her. Vi må tælle croissanterne, der er tilbage for at finde ud af det, sagde chef for det ny friplejehjem Inge Fjordside, da åbent hus-arrangementet kun havde været igang i en halv time og der var mennesker overalt og biler parkeret på kryds og tværs udenfor.

Det er non-profit omsorgsorganisationen OK-Fonden, der står bag projektet med friplejehjem med 72 boliger, fleksible »Boliger for Livet« og et seniorbofællesskab, der til sammen kommer til at danne en lille bydel med 16 fleksible andelsboliger. og 24 andelsboliger i Seniorbofællesskabet Gilleleje.

Den 15. september er man efter planen klar til indflytning på plejehjemmet, så stedet er fortsat en byggeplads, men søndag formiddag var der mulighed for at se indretningen i prøvelejligheder.

- Der er behov for plejehjem som dette, og den store interesse viser at vi i OK-Fonden betyder noget. Min opgave bliver at bevise at vores motto »Lev livet hele livet« gælder. Man skal ikke have følelsen af, at det her er en endestation. Det kræver at vi leverer højt faglighed og der samtidig er højt til loftet og en masse aktiviteter. Enhver skal føle sig set, siger Inge Fjordside.

Hun har mange idéer til at udvikle stedet med arrangementer i samarbejde med det lokale kulturliv og med udendørs indretning af en terasse m.v.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag

Har debatten om sexisme taget overhånd?