25. september 2021
Den nye mole i Tisvildeleje har været ti år undervejs, men står nu færdig. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Den nye mole i Tisvildeleje har været ti år undervejs, men står nu færdig. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ny mole er klar til indvielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ny mole er klar til indvielse
Gribskov - 19. april 2018 kl. 19:24
Af Elias von Staffeldt

- Der mangler stadig lidt bænke, men molen er bygget og står flot og ny. Det er dejligt, at det endelig lykkedes. Molen har altid været et naturligt samlingssted på stranden, så når man har arbejdet på det i ti år, er det bestemt ikke en dårlig dag, når man får afleveret molen.

Sådan siger en glad Peter Baumann, som sidder i bestyrelsen i foreningen Tisvildelejemolens Venner, som har fået den nye mole op at stå.

Den nye mole på Tisvildeleje Strand har været undervejs i ti år, men står altså først færdig nu, og i starten af april fik Tisvildelejemolens Venner overdraget den nye mole af entreprenørfirmaet Zøllner.

- Det tidsmæssige skyldes jo, at der skal skaffes penge, men jeg er overrasket over, hvor lang tid det tog. Måske har vi ikke været effektive nok i starten. Bådelauget kunne ikke stå for det alene. Det er jo et stort arbejde, så det har betydet meget, at hele lokalsamfundet er gået sammen, siger Peter Baumann.

Molen har kostet omkring to millioner kroner at bygge. Den indvies officielt på Kristi Himmelfartsdag torsdag de 10. maj klokken 12, hvor borgmester Anders Gerner Frost (NG) klipper snoren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 20. april.

Stemmer du til kommunalvalget i år?