19. december 2018
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gymnastikopvisning afsluttede sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gymnastikopvisning afsluttede sæsonen
Gribskov - 15. april 2018 kl. 16:39
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stopfyldt i hallen, og flere tilskuere må stå op. Ved indgangen til hallen står 150 små og store gymnaster klar til indmarch, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Klokken 13.08 er det tid. De mindste går forrest ind i Blistrup Hallen til den årlige gymnastikopvisning sammen med deres instruktører, og bagerst går et seniorgymnastikhold. Alle er de klar til at give prøver på, hvad de lært det seneste år.

Tre instruktører går forrest med fanerne.

Blistrup Gymnastikforenings formand Ilse Godtfredsen byder i sin tale indledningsvis velkommen til det, hun kalder for »årets højdepunkt«. Samtidig beder hun om, at den ellers glade begivenhed indledes med ét minuts stilhed til ære for en tidligere instruktør og en tidligere formand for foreningen, der begge afgik ved døden i 2017.

Det seneste år har dog også budt på mere positive ting. Blandt andet kan Ilse Godtfredsen glæde sig over en medlemsfremgang på 254 mod 204 medlemmer ved sidste år opvisning.

Det skal blandt andet tilskrives oprettelsen af flere nye hold.

- Vi har haft stor succes med vores »jumping«. Vi har 20 trampoliner, og det har givet os mange nye medlemmer, forklarer Ilse Godtfredsen, mens tonerne af Kaj og Andreas hoppesang lyder i baggrunden, hvor puslinge-holdet er i fuld gang.

Læs mere i avisen mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk