28. februar 2020
Kristina Bille i den nyåbnede butik med klosterøl og andet godt.                     Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Kristina Bille i den nyåbnede butik med klosterøl og andet godt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Butik og børn er flyttet til Møllegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Butik og børn er flyttet til Møllegården
Gribskov - 18. februar 2019 kl. 04:02
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der står 16. februar og vinterferie på kalenderen, men denne lørdag skulle man med sol og 12-13 graders varme tro, at det var påskeferie. På Møllegården ved Esrum Kloster kan frokost, en kop kaffe eller sågar en is nydes udenfor caféen, mens gårdens høns tripper rundt efter føde.

På klostret har der hele ugen været vinterferie-aktiviteter med lidt forhindringer. Forstået på den måde at der har været misforståelser om at klostret er lukket for besøgende på grund af renoveringsarbejde.

- Vi har brugt meget tid i denne uge for at fortælle, at vi ikke har lukket, fortæller Kristina Bille, events/kommunikation, der denne lørdag passer den nyåbnede butik.

Et større renoveringsarbejde af tagkonstruktionen er igang på selve klostret, så udstillingen her er lukket, men alle andre aktiviteter kører på Møllegården og udendørs.

- Vi er bestemt ikke lukket helt ned. Det er kun 10 procent af vores gæster, som besøger udstillingen, og det har ingen betydning for alle vore store arangementer, siger Kristina Bille.

Mandag åbnede den nye butik, der er flyttet fra Klosterkælderen til Møllegården. Her kan man finde alskens varer inspireret af middderaldermaterialer.

I den anden ende af den ene længe på Møllegården er børneaktivitetsrummet indrettet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.