21. marts 2019
Freestyle-fodboldspilleren Oliver Folcarelli gæstede fodboldskolen i Vejby torsdag, hvor han viste trick, som børnene skulle forsøge at gøre ham kunsten efter. Foto: Elias von Staffeldt
gallery icon

Se billedserie

Freestyle-fodboldspilleren Oliver Folcarelli gæstede fodboldskolen i Vejby torsdag, hvor han viste trick, som børnene skulle forsøge at gøre ham kunsten efter. Foto: Elias von Staffeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Boldartist viste børn seje tricks på fodboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Boldartist viste børn seje tricks på fodboldskole
Gribskov - 12. juli 2018 kl. 17:52
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er både sjov og ballade og stor koncentration på banerne ved Vejby, hvor 82 drenge og piger i denne uge er samlet til den årlige fodboldskole, der har fundet sted hvert år siden 1993.

Der bliver gået til den i den bagende sol, og det er især med fokus på selve spillet på banen.

Men børnene, der er fordelt ud i forskellige grupper og er mellem otte og 15 år gamle, skal også lære lidt om at mestre en god teknik og til det formål har fodboldskolen arrangeret, at klubbens tidligere spiller Oliver Folcarelli, der nu er såkaldt freestyle-fodboldspiller, der netop handler om trick, kiggede forbi for at vise lidt af sin tekniske kunnen.

- Der er knap så meget fokus på det her på fodboldskolerne generelt, men træning i en klub er én ting. Det her kan de øve derhjemme, forklarer leder af fodboldskolen Allan Thoft Jensen.

Og selvom de fleste af de tricks Oliver Folcarelli viser, for eksempel den klassiske rundt om Jorden, hvor man kører foden rundt om bolden oppe i luften, ikke rigtig kan bruges i kamp, er det alligevel brugbart på den lange bane, mener fodbold-freestyleren.

- Ens boldbehandling kan blive markant bedre. Tricksene kan som sådan ikke bruges i kampe, men det er med til at forbedre teknikken, siger han.

15-årige Tore Thulstrup er et af de børn, der kommer tilbage år for år. Han har været på fodboldskole i Vejby hvert år, fra han var otte.

- Det er fordi, jeg godt kan lide det. Det er rigtig hyggeligt og noget lidt andet end træning i klubben, siger Tore Thulstrup, som også glæder sig over udsigten til at lære et trick eller to af Oliver Folcarelli.

- Du kan spille som Chelsea og være effektiv, eller du kan spille som Barcelona og spille flot. Det kan man lære af en som ham, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede