26. september 2021
Filmen 'The Ice Road' har Liam Neeson i hovedrollen. Pressefoto
Filmen 'The Ice Road' har Liam Neeson i hovedrollen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biffen viser iskold thriller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biffen viser iskold thriller
Gribskov - 29. juli 2021 kl. 11:05

Gilleleje Bio er klar med nye film til uge 30.

Den første film er 'The Ice Road' - en nervepirrende thriller. Liam Neeson er lastbilchauffør på redningsaktion i Canadas isdækkede vildnis. Efter at en diamantmine i de nordligste egne af Canada er kollapset, sendes isvejschaufføren Mike sammen med et redningshold på en umulig mission for at redde de indespærrede minearbejdere. En kamp med tiden i ugæstfrie omgivelser.

Hvis man er til dokumentar, så viser biografen dokumentarfilmen 'Billie' om Billie Holiday og hendes møde med en af verdens største og mest sagnomspundne jazzsangere. Filmen viser mange nyrestaurerede koncertoptagelser.

Endelig kan man se filmen 'Calamity Jane - Vestens vilde datter' Det er en animeret familiefilm, og her er vi tilbage i Det Vilde Vesten i 1863. Hovedpersonen Martha Jane er i en konvoj på vej mod et bedre liv i Vesten. Da faderen kommer til skade, er det lige pludselig Martha, der skal køre vognen, passe hestene og forsørge familien. Men ikke alle ser med milde øjne på en pige, der skal udføre en mands arbejde. Jk

Stemmer du til kommunalvalget i år?