16. december 2018
Balladebandet - gav den hele armen. Foto: Tina Søgaard.
gallery icon

Se billedserie

Balladebandet - gav den hele armen. Foto: Tina Søgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Balladebandet spillede til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Balladebandet spillede til fest
Gribskov - 06. november 2017 kl. 13:47
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Balladebandet leverede musikken, da der blev holdt jubilæumsfest for et 10 års offentligt-privat samarbejde om botilbud for voksne med psykiske lidelser, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er nu 10 år siden, at Gribskov Kommune etablerede 22 boliger for voksne borgere med fysisk og psykiske funktionsnedsættelser på Kirkeledet i Græsted. Kirkeleddet er resultat af et offentligt-privatpartnerskab med tre botilbud og -fællesskaber for i alt 21 borgere.

De fleste af beboerne har boet der i alle 10 år.

Gribskov Kommune driver selv Gribskov Bo og Støtte, Kirkeledet 6, mens Aleris Omsorg driver d andre tilbud. På trods af deres forskelligheder både hvad angår driften og beboergrupperne blev fødselsdagen i weekenden markeret med en fælles fest og reception. Her stod Balladebandet for den musikalske underholdning. Det spillede kendte danske sange, som alle kunne synge med på.

Bandet, der har fast øvested i Helsinge, består af voksne med psykiske udfordringer og lidelser. Blandt dem er to fra Kirkeleddet, Sofie Emil Thornberg på trommer og Martin Mortensen på klaver.

Flere pårørende deltog i festen, hvor borgmester Kim Valentin (V) og direktør Miriam Toft fra Aleris Omsorg talte og begge udtrykte glæde og tilfredshed med samarbejdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk