5. juni 2020
Arnold Busck lukkede i slutningen af april, men genåbner snart som Bog & idé. Foto: Camilla Nissen.
Arnold Busck lukkede i slutningen af april, men genåbner snart som Bog & idé. Foto: Camilla Nissen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arnold Busck bliver til Bog & idé: En boghandel betyder meget for Helsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arnold Busck bliver til Bog & idé: En boghandel betyder meget for Helsinge
Gribskov - 19. maj 2020 kl. 11:00
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en trist formand for Gadekærforeningen i Helsinge, Conny Nielsen, der i slutningen af april kunne erfare, at en af Helsinges kendte forretninger, boghandleren Arnold Busck, måtte dreje nøglen om. Men nu er der atter grund til at glæde sig. Butikken genåbner som Bog & idé. Det har virksomheden bag bogkæden oplyst i en meddelelse tirsdag.

- Det har stor betydning for Helsinge, at vi får lov at beholde en boghandel. Da vi fik besked om, at den skulle lukke, var folk villige til at bakke op og gøre en indsats for at beholde den. Det er en forretning, alle kender, siger Conny Nielsen.

Da Arnold Busck erklærede sig konkurs, sagde butikschef i Helsinge, Carsten Schwartz, at han forventede, butikken i Helsinge ville blive overtaget og kørt videre.

- Det vil overraske mig, hvis ikke butikken i Helsinge bliver ført videre. Det er en af de gode butikker, sagde han i slutningen af april, dagen før, butikken måtte lukke.

Bog & Idé overtager i alt 14 Arnold Busck-butikker.

Ifølge Michael Meyer, bestyrelsesformand for Indeks Retail, der står bag Bog & ide, har man i forhandlingerne været meget optaget af at kunne redde arbejdspladser:

- Derfor er det jo glædeligt, at Bog & idé-familien snart kan byde mere end 200 nye kollegaer velkommen, siger han i meddelelsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?