20. september 2020
Bjarne Pedersen - er med i Venstre igen. Foto: Kenn Thomsen.
Bjarne Pedersen - er med i Venstre igen. Foto: Kenn Thomsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afhoppet formand igen med i Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afhoppet formand igen med i Venstre
Gribskov - 29. november 2019 kl. 17:21
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere lokalformand for Venstre i Gribskov Bjarne Pedersen har fulgt opfordringen fra Lars Løkke Rasmussen til at melde sig ind i Venstre igen, skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Han meldte den 1. september ud som konsekvens af det, der skete på Venstres hovedbestyrelses møde 31. august i år.

Til dette møde havde Bjarne Pedersen forberedt sig på at skulle holde et indlæg, der bakkede op om den daværende landsformand Lars Løkke Rasmussens ønske om at kunne fremlægge sit forslag til et politisk program på Venstres ordinære landsmøde, der skulle holdes 16.-17. november.

I stedet blev Bjarne Pedersen mødt af en ny dagsorden, der forhindrede ham og andre af den tidligere statsministers støtter i at komme til orde.

På Venstres ordinære landsmøde 16.-17. november opfordrede Lars Løkke Rasmussen alle, der havde meldt sig ud af partiet som konsekvens af den måde, han blev afsat som formand på, til at melde sig ind i partiet igen.

- Jeg har aldrig haft noget i mod partiet Venstre eller den lokale partiafdeling. Jeg syntes blot, at det, der skete på hovedbestyrelsesmødet, var så udemokratisk, at jeg måtte tage afstand fra det.

- Det var Lars, det gik ud over, og når han bagefter er så stor, at han kan opfordre alle til at melde sig ind igen, så melder jeg mig selvfølgelig ind, siger Bjarne Pedersen.

Da han trådte tilbage som formand for Venstre i Gribskov, blev den tidligere næstformand Torben Dencker valgt som ny formand på en ekstraordnær generalforsamling. Den ordinære generalforsamling i partiafdelingen holdes i februar.

- Jeg ville aldrig have meldt mig ud, hvis ikke der var sket det mod Lars. Nu er jeg med igen, men jeg stiller ikke op til noget, når der holdes generalforsamling, siger Bjarne Pedersen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?