27. september 2020
Einar er stadig ikke fundet.
Einar er stadig ikke fundet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70 frivillige ledte efter Einar - han er stadig forsvundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 frivillige ledte efter Einar - han er stadig forsvundet
Gribskov - 10. august 2020 kl. 11:34
Af Camilla Nissen

Trods massiv eftersøgning weekenden igennem er der mandag stadig intet spor af den forsvundne demensramte Einar på 86 år, der torsdag aften forsvandt fra plejecenteret Trongården i Vejby. Politiet er ude at søge efter ham med hunde igen mandag formiddag, oplyser presse-og kommunikationskonsulent Henriette Døssing, Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Birgittes hund fandt forsvundne 86-årige Einar død

- Vi leder stadig efter ham og vil gerne have, at borgerne tjekker deres skure, i haver og bag carporte for at se, om han skulle have søgt skygge eller hvile der. Vi har fået oplyst, at han er godt gående og kan nå vidt omkring, så det er ikke kun borgerne i lokalområdet, men også andre steder, der gerne må holde øje. Vi er ude med hunde lige nu, siger Henriette Døssing, som fortæller, at han på twitter også er efterlyst af både Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi.

Også frivillige har været ude at søge efter Einar. I alt 70 personer deltog søndag i eftersøgningen, som var arrangeret af Missing People. Ifølge et opslag på Missing Peoples hjemmeside bankede de frivillige på hos mange i lokalområdet og talte med mange mennesker. Men søndag aften var status altså, at han endnu ikke var blevet fundet.

- Nu sætter teamet sig sammen og i koordinering med politiet gør vi klar til ny søgning og så snart alle tilladelser er i hus kommer der nyt opslag om søgning op, skriver Missing People på Facebook.

Hvor søgningen kommer til at foregå næste gang, afhænger af, hvilket område, politiet udpeger, oplyser presseansvarlig hos Missing People, Vivian Winther Eriksen.

Einar beskrives som 175 til 180 centimeter høj. Han har kort hår, briller og en pæreformet krop. Da han gik fra plejehjemmet, var han iført en ternet skjorte og lange bukser.

Einar er dement og er før gået fra plejehjemmet. Han er som nævnt godt gående og har ifølge politiet været gået fra Herlev til Vejby. Han kan derfor befinde sig langt fra plejehjemmet i Vejby. Nordsjællands Politi hører gerne fra alle, der har set Einar. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

arrow Einar fundet død tæt ved plejecenter
15. august 2020 kl. 20:21 Opdateret: kl. 20:45
arrow Einar har været forsvundet i over en uge: Politiet på bar bund
14. august 2020 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:09
Har debatten om sexisme taget overhånd?