4. april 2020
Jesper Behrensdorff - kan fortsat stå i spidsen for campingfirmaet, der har hjemsted på Bomose Allé i Tofte ved Helsinge. Foto: Lars Skov
Jesper Behrensdorff - kan fortsat stå i spidsen for campingfirmaet, der har hjemsted på Bomose Allé i Tofte ved Helsinge. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov/Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 arbejdspladser reddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 arbejdspladser reddet
Opdateret 11. februar 2020 kl. 11:28
Gribskov - 11. februar 2020 kl. 10:38
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bijé Fritid & Camping, Helsinge, der blev erklæret konkurs den 27. januar, er reddet ud af konkursboet. Dermed kan de 20 ansatte i firmaet, der handler med campingvogne og -udstyr, fortsætte på deres arbejdsplads. Redningen er sket som en virksomhedsoverdragelse. Alle ansatte fortsæter dermed på samme vilkår og med samme løn, som de havde før konkursen.

arrow Læs også: Sådan reddede ejerne de 20 arbejdspladser i konkursfirma

- De hare alle været i firmaet i meget lang tid. Den ene har været ansat i 34 år, og en anden nåede at markere et 30 års jubilæum i konkursperioden. Nu kan de fortsætte med samme anciennitet, som de havde før, siger Jesper Behrensdorff,

Konkursbegæringen blev indsendt af Handelsbankens afdeling i Hillerød, og det er et samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn, som nu gør det muligt at genrejse firmaet.

Alle aftaler gik på plads mandag, og tirsdag udsendte firmaets ejere Birgit og Jesper Behrensdorff samt sønnen, som også hedder Jesper - men med tilnavnet Junior - en pressemeddelelse, hvor det blandt andet hedder:

»Siden vi den 20. december meget pludseligt modtog en opsigelse og senere konkursbegæring fra vores tidligere bankforbindelse, har alle i huset knoklet for at finde en løsning. Vi har siden, vi modtog konkursdekretet fra skifteretten, forhandlet med kurator, der også har været i dialog med andre interesserede købere, men vi endte med at være højestbydende.

Bijé Fritid & Camping ApS er det nye selskab, som driver virksomheden videre og det er fortsat familien Behrensdorff, der er ejer af virksomheden.

Vi vil nu tage kontakt til alle vores kunder, som har stået i en uvis situation siden konkursdekretet blev afsagt. Vi arbejder benhårdt for, at ingen kommer i klemme.

Vi siger tusind tak til alle jer, der har støttet os i denne svære tid. I har været fantastiske, og jeres reaktioner og hilsner i mails, kommentarer og med blomster har haft en kæmpestor betydning for os alle i huset.

Vi glæder os om muligt endnu mere til at byde jer velkommen og betjene jer på bedste vis i Nordsjællands hyggeligste campingcenter mange år fremover....«