20. oktober 2021
En del af fejringen af Kultursalen kommer til at finde sted ved gadekæret, hvor der bliver fællessang med John Kofoeds nye børnesang "Hoptur til Gribskov."
En del af fejringen af Kultursalen kommer til at finde sted ved gadekæret, hvor der bliver fællessang med John Kofoeds nye børnesang "Hoptur til Gribskov."
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15 års fødselsdag: Fest med helt ny børnesang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 års fødselsdag: Fest med helt ny børnesang
Gribskov - 05. september 2021 kl. 11:38

Når Gribskov Kultursal fylder 15 år den 11. september, vil der være masser af festivitas i Helsinge. Der vil blandt andet være musik på torvet, på en udendørs scene ved Kultursalen og inde i salen. Og så vil musiker John Kofoed præsentere en ny børnesang, som han håber, at en hel masse børn vil synge med på ved gadekæret.

arrow Læs også: Fest og farver: Så blev Kultursalen voksen

- Jeg tager ud på skolerne og lærer en masse børn at synge sangen. Musikskolen skal spille, og så kommer børnene til at stå og hoppe. Sangen hedder nemlig "Hoptur til Gribskov", fortæller John Kofoed.

- Så jeg håber, at en hel masse børn vil dukke op. Man kan finde sangen på nettet ved at skrive "Hoptur til Gribskov" i søgefeltet, og så kan man øve sig inden. Jeg vil gerne samle byen og kommunen om det her, siger han.

Han fortæller, at det er en hyldestsang til hele kommunen.

- Jeg går tit og tænker på nye sange om Gribskov, siger han.

Om aftenen er der desuden koncert med Michelle Birkballe med band. Den starter klokken 20.15. Billetter kan bestilles på www.gribskovbilletten.dk, og de er gratis. Der kan maksimalt bestilles to billetter.

can

arrow Jubilæum: 15 år med verdens bedste job
09. september 2021 kl. 21:07 Opdateret: kl. 23:18
arrow Fødselsdag: Gribskov Kultursal fylder 15 år
30. juli 2021 kl. 20:47 Opdateret: kl. 13:25
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?