19. oktober 2018
Jonna Præst - føler, at fortrolige oplysninger blev misbrugt.
gallery icon

Se billedserie

Jonna Præst - føler, at fortrolige oplysninger blev misbrugt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker føler sig beskyldt for at drikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker føler sig beskyldt for at drikke
Gribskov KV17 - 30. oktober 2017 kl. 22:54
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det socialdemokratiske medlem af Gribskov byråd Betina Sølver måtte mandag aften give byrådsmedlem Jonna Præst fra Dansk Folkeparti en offentlig undskyldning for et groft angreb på Facebook, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Undskyld. Det beklager jeg meget, sagde Betina Sølver flere gange, mens de andre byrådsmedlemmer gjorde klar til at pakke sammen efter dagens møde. Her havde Jonna Præst på byrådsmødet givet sine byrådskolleger en udskrift af et opslag fra Facebook.

Anledningen var, at Bettina Sølver havde lavet et opslag på sin Facebookside, hvor hun i følge Jonna Præst har brugt oplysninger, som hun havde fået fortalt i fortrolighed, og hvor Bettina Sølver samtidig beskylder hende for at komme med noget »fordrukkent sludder«.

- Hvordan kan du tillade dig det? Det jeg er mest ked af er, at folk er begyndt at standse mig på gaden og sige, »hvor er det synd for dig, at du er begyndt at drikke.« Det er 46 år siden, at jeg sidst har drukket, sagde Jonna Præst.

Betina Sølver:
- Undskyld kære Jonna Jeg er enig i, at det var dumt af mig at lave det opslag. Jeg slettede det straks, da du kontaktede mig. Jeg beklager det meget. Jeg har ikke villet antyde, at du er begyndt at drikke.

Borgmester Kim Valentin (V):
- Jeg har nu hørt, Jonna Præst beklage sig over, hvad der er sket - og jeg har hørt Betina Sølver give en offentlig undskyldning. Der synes jeg, at sagen skal stoppe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk