11. april 2021
Fyns Politi anholdt mandag en 16-årig dreng efter knivstik mod en 17-årig i Odense. Den 16-årige vil blive krævet varetægtsfængslet. (Arkivfoto)
Fyns Politi anholdt mandag en 16-årig dreng efter knivstik mod en 17-årig i Odense. Den 16-årige vil blive krævet varetægtsfængslet. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vintervejr skyld i uheld på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vintervejr skyld i uheld på motorvej
Greve - 06. april 2021 kl. 13:12

Det pludselige snevejr var mandag skyld i et par trafikuheld på Køge Bugt Motorvejen ved Greve. Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved 14 tiden kørte en 40-årig kvinde op i bagenden på en forankørende bil, som havde bremset kraftigt op,

Den blev ført af en 26-årig mand fra Brønshøj, og hans opbremsning skyldtes, at en billist foran ham havde mistet herredømmet over bilen på grund af det glatte føre.

Ingen personer kom noget til ved uheldet, men de to biler fik skader og måtte transporteres væk.

Motorvejen var kortvarigt spærret som følge af uheldet, og det skabte opbremsninger længere syd af motorvejen. To biler kørte kl. 14.20 sammen på Køge Bugt Motorvejen ved Køge i den forbindelse, da en 73-årig mand fra Ringsted kørte op bag i en 45-årig kvinde fra København. Heller ingen personer kom noget til ved det uheld, og motorvejen kunne åbnes igen efter omkring en halv time, da alle bilerne var fjernet. Politiet registrerede uheldene.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?