29. september 2020
Politiet søger vidner til groft overfald. Arkivfoto
Politiet søger vidner til groft overfald. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner søges: 43-årig overfaldet i sit hjem af maskerede mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner søges: 43-årig overfaldet i sit hjem af maskerede mænd
Greve - 14. august 2020 kl. 11:19
Af Emil Abkjær Kristensen

Som sn.dk kunne berette om tidligere på ugen, blev en 43-årig mand søndag aften overfaldet og slået med et haveredskab i Greve Landsby. Nu er der kommet flere oplysninger i sagen, og Midt- og Vestsjællands Politi er nu klar med et signalement af de tre formodede gerningspersoner.

arrow Læs også: 43-årig slået ned med haveredskab i landsby

Overfaldet skete søndag aften, hvor tre maskerede mænd overfaldt den 43-årige, som både blev sparket og slået i hovedet med et haveredskab.

Siden har politiet arbejdet med at undersøge motivet bag overfaldet.

I forbindelse med overfaldet henviste en af overfaldsmændene til en pisode i trafikken, hvor den 43-årige en times tid forinden havde været involveret i en kontorvers i krydset mellem Vesterbjerg og Tune Landevej, ikke langt fra den 43-åriges adresse på Greve Bygade.

Den 43-årige havde påtalt over for føreren af en crosser, at han kørte hasarderet op på fortovet og ud og ind mellem bilerne. Crosseren havde ramt den 43-åriges bil, og han ønskede, at politiet kom frem til stedet.

Dette ønskede føreren af crosseren ikke, og der opstod en kontrovers mellem den 43-årige og føreren af crosseren. De kørte herefter begge fra stedet, uden at sagen blev anmeldt til politiet.

Efter overfaldet fik politiet kl. 19.43 anmeldelse om episoden og kørte til stedet for at lede efter mistænkte i sagen, men fandt dem ikke. Den forurettede blev kørt til skadestuen til behandling for sine skader.

Formodede gerningsmænd

Politiet søger i den forbindelse vidner til overfaldet, som blev begået søndag aften omkring kl. 19.30. Politiet vil også gerne i kontakt med vidner, som overværende uheldet og kontroversen i krydset Vesterbjerg og Tune Landevej omkring kl. 19.00.

Føreren af crosseren beskrives som en mand mellem 18 og 20 år, 180 cm høj og kraftig af bygning. Hudfarven var hvid, og han talte dansk. Han havde styrthjelm på og kørte på en grå og hvid crosser, der larmede under kørslen.

Den ene af de tre overfaldsmænd beskrives som dansk af udseende, 35 til 45 år, 180-185 cm høj og fedladen af bygning. Han var hvid i huden og havde lyst hår. Han havde den ene arm fuldstændig tatoveret, og var iført sorte bukser, sort trøje, sort halsedisse og solbriller.

Den anden overfaldsmand beskrives som dansk af udseende, 35-45 år, 175 til 180 cm høj, fedladen og lys i huden.

Han var kronraget og var iført sort tøj.

Den sidste overfaldsmand beskrives som dansk af udseende, 45 til 50 år, 17o cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og havde kort lyst hår.

Har du oplysninger om episoden, herunder køretøjer, som de tre overfaldsmænd har brugt til at komme til og fra stedet, så kan politiet kontaktes på telefon 114.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?