7. juni 2020
Redningshelikopter var på på opgave i Køge Bugt, hvor en gummibåd var blevet set med bunden i vejret. Arkivfoto: Peter Andersen
Redningshelikopter var på på opgave i Køge Bugt, hvor en gummibåd var blevet set med bunden i vejret. Arkivfoto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undrede du dig også? Derfor var redningshelikopter i aktion i Køge Bugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undrede du dig også? Derfor var redningshelikopter i aktion i Køge Bugt
Greve - 13. februar 2020 kl. 10:39
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Var du en af dem, der undrede sig over, hvorfor en helikopter fløj i lav højde langs kysten i både Greve og Solrød onsdag eftermiddag, så er forklaringen her.

arrow Læs også: Kommunen ramt af flere indbrud: Ure, iPads og kontanter blev stjålet

Forsvarskommandoen sendte en redningshelikopter i luften og patruljeskibet Rota i aktion, da de havde fået en melding om, at en gummibåd lå i vandet med bunden i vejret. Det oplyser Søren Lindhardt, pressevagt ved Forsvarskommandoen.

- Onsdag eftermiddag fik vi en melding om, at en gummibåd flød rundt i Køge Bugt med bunden i vejret, og derfor sendte vi både skib og helikopter afsted for at undersøge, om der var personer, som var kæntret, siger han.

Han forklarer, at de relativt hurtigt fandt frem til gummibåden, og da de talte med vidner på land, kunne de konstatere, at der var tale om en gummibåd, der var drevet fra land, sandsynligvis fordi den ikke var tøjret fast.

- Denne gang var der heldigvis ikke nogen personer, som var i fare, siger Søren Lindhardt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?