21. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To billister hårdt kvæstet efter frontalt sammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To billister hårdt kvæstet efter frontalt sammenstød
Opdateret 05. december 2019 kl. 13:03
Greve - 05. december 2019 kl. 11:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 76-årig mand blev kørt til akut operation, og en 53-årig kvinde fik indre blødninger, da de onsdag aften kørte frontalt sammen på Tune Landevej.

Den 76-årige mand kørte af ukendte årsager sin bil over i modsatte vejbane, hvor han kørte frontalt ind i den 53-årige kvindes bil.

Kvindens bil blev slynget ud på en mark, hvor den rullede rundt på taget. Hun kom alvorligt til skade, da hun fik indre blødninger. Den 76-årige mandlige fører kom også alvorligt til skade ved ulykken, og blev kørt til akut operation for indre blødninger. Sygehuset meldte at den 76-årige var i kritisk tilstand ved ankomsten til sygehuset.

Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet. Politiet afhørte flere vidner i sagen, som skal være med til at belyse omstændighederne omkring uheldet. Vejen var spærret i begge retninger, mens der blev arbejdet på stedet. Falck blev rekvireret til at nødflytte den 76-åriges bil, som spærrede kørebanen. Politiet var færdige med at arbejde på stedet omkring kl. 20.00.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?