22. april 2019
Årets løb  søndag 14. oktober tegner til at blive en ny  stor succes, idet 600, heraf 50 børn, allerede har tilmeldt sig. Foto: Greve Trim.
Årets løb søndag 14. oktober tegner til at blive en ny stor succes, idet 600, heraf 50 børn, allerede har tilmeldt sig. Foto: Greve Trim.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystløbet tegner til ny succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystløbet tegner til ny succes
Greve - 07. oktober 2018 kl. 09:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 600 fra hele regionen har allerede tilmeldt sig til søndag 14. oktober kl. 10.00.

Så er det atter tid til at tage løbeskoene frem og tilmelde sig den store, lokale motionsevent søndag 14. oktober.

Årets løb tegner til at blive en ny stor succes, idet 600, heraf 50 børn, allerede har tilmeldt sig.

Kvalitet og sikkerhed
Løbet har start og mål ved Greve Marina i Strandparken, og der løbes på gode grus- og asfalt stier i Greve.

Ruterne er både flade og hurtige med rigtig god forplejning under og efter løbet. Derudover hyggelig atmosfære og engagerede vejvisere. Løbet er blevet certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI, og det bringer løbet op i næsthøjeste kategori blandt danske motionsløb mht. kvalitet og sikkerhed omkring løbet.

Nye ruter
-Vi håber naturligvis på dejligt efterårsvejr, så både deltagere og tilskuere kan få en god oplevelse på løbs-dagen. Mere end 75 frivillige er involveret i afvikling af løbet, som løbes for 46. gang, og vi er meget glade for opbakningen fra myndigheder, lokale sponsorer samt mange løbere fra hele Køge Bugt området udtaler Thomas Elsgaard, formand for Greve Trim og fortsætter:

- Der er en del motionsløb, som kæmper om løbernes gunst i disse år. Vi kan da også mærke konkurrencen, men har heldigvis mange trofaste deltagere, som sætter pris på et velorganiseret løb i skønne omgivelser. Vi har denne gang afskaffet maratondistancen til fordel for en smuk 6 km gå-rute i klitter, rundt om Arken og ad naturstier. Vi har anlagt en ny havmaratonrute i hele Strandparken, og løberne skal passere 6 søer og 4 havne inden målstregen.

Distancer og ruter
Der kan vælges mellem halvmaraton, 10 km, 5 km løb. Desuden er der arrangeret et børneløb for alle mellem 4 og 10 år.

Der er diplomer samt flotte medaljer til alle, og man har mulighed for at vinde flotte lodtrækningspræmier. Der er gavekort til de hurtigste i hver kategori. Der er depoter på ruten, hvor der serviceres med væske og frugt.

Kl. 10.00 går startskuddet til Sydkystløbet.

Er du en af dem, der endnu ikke har nået det, kan du forhåndstilmelde dig på løbets website www.sydkyst-loebet.dk.

- Greve Trim Motionsklub ser frem til en festlig dag for lokale borgere og gæster fra hele regionen, lyder det fra Thomas Elsgaard.

jh