21. februar 2020
Stine Klarskov tilbyder coaching af medarbejdere samt foredrag, kurser og workshop til virksomheder om generel trivsel, arbejdsglæde, motivation og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Pressefoto
Stine Klarskov tilbyder coaching af medarbejdere samt foredrag, kurser og workshop til virksomheder om generel trivsel, arbejdsglæde, motivation og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stine fik mod til at starte som selvstændig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stine fik mod til at starte som selvstændig
Greve - 16. december 2018 kl. 04:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På årets sidste opstartsmøde for nye iværksættere i ErhvervsCentret fik Stine Klarskov fra Greve en boblende tro på egne evner til at skifte spor og få succes som selvstændig erhvervscoach med speciale i begejstring og indre styrke.

Hun har solgt fødevarer til Food Service og Detail i 28 år. Sideløbende har hun i flere år arbejdet som zoneterapeut med egen klinik i Vallensbæk. I jobbet som behandler fandt hun ud af, at kunderne satte pris på at få en dyb snak med hende om livets op- og nedture.

Det lå ikke lige i kortene, at 48-årige Stine Klarskov, der har boet i Greve i fem år, skulle springe ud som erhvervscoach med speciale i begejstring og indre styrke. Bortset fra, at hun altid har interesseret sig for, hvordan man skaber en god stemning og udvikler positive relationer mellem mennesker. Oprindelig er Stine uddannet i handel og kontor og har en lang karriere bag sig som salgskonsulent i danske og udenlandske virksomheder i fødevarebranchen. For 10 år siden skulle der ske noget nyt sideløbende med salgskarrieren. Derfor tog Stine en uddannelse som registeret alternativ behandler inden for zoneterapi og åbnede efterfølgende egen klinik. Det har hun aldrig fortrudt. Men nu skal der ske noget nyt igen. Derfor deltog Stine i december 2018 i årets sidste opstartsmøde for nye iværksættere.

- Det har været spændende at deltage i det her møde for iværksættere og få input til at komme godt fra start. Jeg fik meget ud af det både fagligt og socialt. Det var rart at møde ligesindede, der også kom med sommerfugle i maven og mange af de samme tanker og spørgsmål omkring det at skifte karriere og starte egen virksomhed. Jeg slappede af i det gode selskab og fik input, der kan kickstarte min nye tilværelse som erhvervscoach. Da jeg mødte parret bag firmaet Champagne For Alle og hørte om deres opstart, tænkte jeg, at når de kan, så kan jeg også, understreger Stine.

Stines fremtidsplan er at tilbyde foredrag, kurser og workshops samt personlige, skræddersyede coachingforløb med fokus på generel trivsel, arbejdsglæde, motivation og det gode samarbejde på en arbejdsplads. Hun er allerede kommet godt i gang med at skifte spor, idet hun er blevet frivillig rådgiver på Børnetelefonen for Børns Vilkår. Hun oplever, at hun har fået meget støtte og hjælp til sit karriereskifte i ErhvervsCentret. Her har hun haft 1:1 vejledningssamtaler med erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard fra Greve-Solrød Erhvervsservice, der har udfordret og støtte hende i at lave en forretningsplan.