20. oktober 2018
Vognmandsfirmaet Kim Johansen International Transport er netop blevet dømt i Landsskatteretten i en sag, der blandt andet handler om betaling af skat for udenlandske chauffører.
Vognmandsfirmaet Kim Johansen International Transport er netop blevet dømt i Landsskatteretten i en sag, der blandt andet handler om betaling af skat for udenlandske chauffører.
Foto: Thea Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skattesmæk til storvognmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesmæk til storvognmand
Opdateret 13. april 2015 kl. 08:55
Greve - 11. april 2015 kl. 08:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vognmandsfirmaet Kim Johansen International Transport er netop blevet dømt i Landsskatteretten i en sag, der blandt andet handler om betaling af skat for udenlandske chauffører. Det skriver Fagbladet 3F.

Det fremgår af afgørelsen, at de udenlandske chauffører skatteretligt betragtes som ansatte i den danske virksomhed.Og derfor skal betale skat af den del af kørslen, der er foregået i Danmark.

arrow Læs også: Kæmpebøde: Vognmand kørte piratkørsel

- Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil anke sagen. Men beløbet giver ikke anledning til større bekymring, da det er beskedent. Hvis vi anker, bliver det af principielle årsager, siger ejer Kim Johansen.

Det fremgår af afgørelsen, at koncernen beskæftiger cirka 700 chauffører af forskellige nationaliteter, der er ansat i et udenlandsk datterselskab, hvorfra de modtager deres løn.

Det er ikke muligt at få oplyst beløbet, som kræves af vognmanden, hos SKAT.

- SKAT kommenterer ikke på enkeltsager. SKAT kan konstatere, at Landsskatteretten har givet SKAT medhold i vores vurdering af sagen, og ser derfor ikke anledning til at ændre praksis fremadrettet, siger Thomas Lungholt, SKATs pressefunktion.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk