18. januar 2021
Tine Engelbrekt Nielsen fik lejlighed til at dele ud af erfaringerne med arbejdet i Børnehuset Syd, da der blev afholdt Social Talks i september.
Tine Engelbrekt Nielsen fik lejlighed til at dele ud af erfaringerne med arbejdet i Børnehuset Syd, da der blev afholdt Social Talks i september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se videoer: Pædagogisk arbejde i Børnehuset Syd blev brugt som godt eksempel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se videoer: Pædagogisk arbejde i Børnehuset Syd blev brugt som godt eksempel

Leder og PPR-medarbejder fra Børnehuset Syd blev inviteret til Social Talks, hvor de delte ud af deres erfaringer.

Greve - 04. januar 2020 kl. 07:35
Af Emil Abkjær Kristensen

Børnehuset Syds arbejde med udsatte børn er ikke gået ubemærket hen, og i slutningen af september var de inviteret med til et Social Talks arrangement, hvor de delte ud af deres erfaringer.

arrow Læs også: Behandling af sag om børnehus planlagt før administrationen havde målinger

Her var leder Tine Engelbrekt Nielsen og en medarbejder fra PPR i Greve Kommune på scenen, hvor de fortalte om deres erfaringer, udfordringer og resultater.

- De blev valgt til arrangementet, fordi de er en institution med særlige udfordringer og problemstillinger, og deres arbejde kunne tjene som en model for andre institutioner, siger Niels Christian Barkholt, der er leder af Social Talks.

Han forklarer, at Social Talks vil styrke videndelingen blandt praktikere, forskere og ledere med særligt fokus på de helt små børn.

Det gør de blandt andet ved at holde foredrag, arrangementer, videoer og læringsmateriale, hvor viden og erfaringer kan deles mellem personer, der har med børn at gøre.

- Kort sagt er Social Talks en platform for videndeling til alle, der arbejder med børn i 0-6 års alderen. Det kan være pædagoger, sundhedsplejersker, socialrådgivere og jordemødre, siger Niels Christian Barkholt.

Samarbejde med Børns Vilkår

Derfor ligger der i dag to videoer på hjemmesiden socialtalksonline.dk, der tager udgangspunkt i Børnehuset Syd. I den ene er det lederen Tine Engelbrekt Nielsen, der fortæller om hverdagen i institutionen, og de tiltag, der er sat i værk, og i den anden forklarer en PPR-medarbejder om samarbejdet mellem institutionen og kommunen.

Og det er ikke tilfældigt, at valget faldt på Børnehuset Syd, forklarer Niels Christian Barkholt.

- Vi havde dialoger med forskellige eksperter, og de blev også varmt anbefalet af Børns Vilkår, og den slags anbefalinger lytter vi selvfølgelig til, siger Niels Christian Barkholt.

Derfor vurderede folkene bag Social Talks, at arbejdet i og erfaringerne fra Børnehuset Syd blandt andet kunne inspirere andre institutioner, der står med tilsvarende udfordringer.

- Vi kunne se, at det var en institution, hvor der blev arbejdet kompetent med udfordringerne. Da vi havde haft drøftelser med ledelsen, var vi ikke i tvivl om, at der er tale om en institution, der går til biddet og arbejder på en måde, der kan være til inspiration for andre, siger Niels Christian Barkholt, og understreger, at det er Social Talks, der står for at udvælge oplægsholderne og dermed er garant for kvaliteten på scenen under arrangementerne.

Se videoerne her
arrow Kritiske forældre sendte byge af spørgsmål mod byrådet
26. februar 2020 kl. 09:56 Opdateret: kl. 09:56
arrow Dokumenter lå i forvaltningen: Politikere måtte ikke se dem
21. februar 2020 kl. 06:45 Opdateret: kl. 13:55
arrow Børnehuset Syd: Brev var klar før beslutning
17. februar 2020 kl. 13:15 Opdateret: kl. 09:39
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?