17. juni 2019
Sanne Salomonsen kommer forbi Portalen den 22. februar. Pressefoto
Sanne Salomonsen kommer forbi Portalen den 22. februar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sanne Salomonsen gæster Portalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanne Salomonsen gæster Portalen
Greve - 12. februar 2019 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sanne Salomonsen havde travlt med tv-optræden hele sidste år, men her i starten af 2019 kan den populære sangerinde igen opleves live, og fredag 22. februar i Portalen i Greve går hun på scenen med et akustisk band og hele sit store katalog af hits og helt unikke ballader.

Sanne har altid haft masser af »Body & Power« siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den, hun var, både som person og som populær sangerinde. Når bifaldet har lagt sig efter koncerten i den store sal er Bamboo Brothers klar på Foyerscenen. De fem musik-brødre er i den grad soulmates, hvilket rammer lytterens opmærksomhed med al tydelighed: Musikken er legesyg, sammentømret og inspirerende med en smittende stemning, der med det samme sætter sig fast i hjernen og tvinger foden til at vippe med - og hjertet til at banke...

Koncerten er klokken 20. Billetprisen er 350 kr. Billetter kan købes i Portalens billetkontor på tlf. 43 97 83 00, på www.portalen.dk, på www.ticketmaster.dk og hos Ticketmaster på tlf. 70 15 65 65.