8. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ros til corona-personalet: Politikerne sagde tak og gav kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ros til corona-personalet: Politikerne sagde tak og gav kage
Greve - 02. juli 2020 kl. 09:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På mange institutioner blev der onsdag spist kage i kaffepausen. Politikerne fra Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget sagde nemlig tak til medarbejdere og ledere for deres indsats under corona-epidemien.

- I udvalget har vi set, hvordan medarbejder og ledere har knoklet igennem hele krisen. Det vil vi gerne påskønne og sige tusind tak for, lød det fra udvalgsformand Liselott Blixt (DF), da hun besøgte Langagergård Plejecenter.

Takken kom i form af lækre kager og et kort, som blev nærlæst af mange:

- I er altafgørende for, at for eksempel syge borgere får deres medicin, at de ældre får omsorg, og at psykisk udsatte får den støtte, de har behov for ... Uden jer kommer vi ikke igennem denne krise, stod der blandt andet.

På Langagergård var der glæde over gestussen og de fine ord fra politikerne.

- Det har været - og er stadig - et stort arbejde at blive ved med at fokusere på ekstrem hygiejne i al omsorgsarbejdet. Vores opgave er jo ikke kun at varetage de ældres fysiske sundhed, men lige såvel deres mentale helbred. Det er en balancegang at skabe hjemlige og hyggelige forhold for de ældre, når sprit og håndvask konstant er på tale. Så det er dejligt at Greve Kommune giver os denne anerkendelse, siger Louise Skotte Wesselhoff, centerchef på Langagergård Plejecenter.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?