12. december 2017
Sanne Salomonsen er klar med et nyt album, og derfor kommer hun forbi Portalen den 21. april for sammen med et fuldt band at synge nogle af de nye sange. Pressefoto
Sanne Salomonsen er klar med et nyt album, og derfor kommer hun forbi Portalen den 21. april for sammen med et fuldt band at synge nogle af de nye sange. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockmamma på landevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockmamma på landevejen
Greve - 16. april 2017 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fem år dedikeret til tour, musikalske genfortolkninger af sine klassikere og sågar en medvirken i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman, er Sanne Salomonsen klar med et nyt album her i april.

Albummet følges op af en koncertturné, der også bringer sangerinden til Portalen, hvor hun står på scenen fredag den 21. april. Til forskel fra Sanne Salomonsens sidste anmelderroste live-tour rundt i Danmark, som var akustisk og afdæmpet, er sangerinden denne gang på landevejen med et rockshow med fuldt band. Danmarks måske største kvindelige rock-ikon, har igen fundet den indre rock-mamma frem til en koncert, der både rummer numre fra det helt nye album og masser af de kendte hits.

Koncerten er klokken 20, og billetprisen er 295 kroner. Billetter kan købes i Portalens billetkontor på telefon 43 97 83 00, på www.portalen.dk, på www.ticketmaster.dk og hos Ticketmaster på telefon 70 15 65 65.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk