15. november 2018
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pung stjålet i Waves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pung stjålet i Waves
Greve - 08. februar 2018 kl. 08:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag morgen melder Midt- og Vestsjællands Politi om fire episoder i de foregående dage.

I Waves fik en person onsdag eftermiddag stjålet sin pung. Da vedkommende var i Bilka, blev hendes pung stjålet på ukendt vis fra hendes jakkelomme. Tyvens udbytte var en lille mørk skindpung indeholdende Dankort til handelsbanken (spærret),sygesikringsbevis, kørekort, benzinkort til F24 og diverse medlemskort.

Onsdag var der ligeledes indbrud i en villa i Tune. Det skete på Tunegårdsvænget, hvor en eller flere gerningsmænd kom ind via et soveværelsesvindue, som forinden var blevet knust. Tyven var kun i soveværelset, hvor skabe og skuffer blev gennemrodet. Politiet har ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Det var ikke det eneste tyveri, der er fundet sted i denne uge i Tune. Tirsdag aften var der nemlig indbrud i en villa i Tinggårdslunden. Her blev et vindue aflistet, hvorefter der var færden i hele huset bortset fra et aflåst rum. Skabe blev opbrudt og gennemrodet, mens låse på skabe blev ødelagte. Der blev stjålet en Mikita skruemaskine.

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen blev der også stjålet værktøj fra en container, der stod på Kildebrøndevej. Fra containeren blev der stjålet diverse hånd- og EL-værktøj.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk