22. april 2019
Socialdemokratiets gruppeformand i Greves byråd, Niclas Bekker Poulsen, undersøges for muligt magtmisbrug i fire sager, der omhandler ham og Portalen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Socialdemokratiets gruppeformand i Greves byråd, Niclas Bekker Poulsen, undersøges for muligt magtmisbrug i fire sager, der omhandler ham og Portalen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker undersøges for magtmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker undersøges for magtmisbrug
Greve - 10. oktober 2018 kl. 11:28
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunernes Landsforening er i gang med en undersøgelse af spillestedet Portalen og Socialdemokratiets gruppeformand Niclas Bekker Poulsen i forbindelse med sidstnævntes 40 års fødselsdag, 30 aflagte stole, som han har fået gratis af Portalen og senere afleveret tilbage, Portalens rolle i forbindelse med gratis hjælp til Tune Musikfestival, hvor Bekker er formand, samt Portalens hjælp til Bekkers café i Tune.

Det viser en aktindsigt, som avisen har søgt om og fået.

Sagen startede, da borgmester Pernille Beckmann (V) den 15. maj så Niclas Bekker Poulsen køre fra Portalen med en trailer, hvori der var cirka 30 stole. 'Hvad stiller jeg op med den viden,' lød spørgsmålet fra Beckmann til Centerchef for politik, organisation og borgerbetjening i Greve Kommune, Tina Malling Kiær.

Sagen handler blandt andet om, at Niclas Bekker Poulsen fik lov til at holde sin fødselsdag i Portalen, selv om andre borgere ikke har den mulighed. Kuvertprisen var, ifølge administrationen i kommunen, så lav, at Portalen tabte penge på arrangementet.

Læs hele historien i DAGBLADET i morgen og i Sydkysten Weekend.