6. juni 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi søger stadig tip om knallertkørere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi søger stadig tip om knallertkørere
Greve - 27. marts 2020 kl. 10:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet fortsætter indsatsen mod herreløse knallerter i Greve og Køge. Kontrollen torsdag formiddag førte ikke til fund af nogen henstillede knallerter, men politiet vil fortsat rigtig gerne have besked fra borgerne, hvis de oplevere knallertkørsel til gene, eller forladte knallerter i området. Formålet er at få begrænset den utryghedsskabende knallertkørsel i de boligområder, hvor politiet jævnligt får anmeldelser om den slags generende adfærd.

Torsdag klokken 12.40 kom et alarmopkald om brand ved en hæk på Mosede Højvej i Greve. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det viste sig at også her var branden startet i forbindelse med brug af ukrudtsbrænder. Det var lykkedes huset ejer selv at slukke branden, da beredskabet kom frem.

- Nu starter sæsonen, som alle haveentusiaster har ventet på. Hvert år kører politi og brandvæsen til adskillige brande i forbindelse med brug af ukrudtsbrænder i haven. Husk at flammen let får fat i tørre blade eller træværk, og at ilden let kan brede sig. Brug ukrudtsbrænder med omtanke og hav vand klar i nærheden af, hvor du arbejder, hvis uheldet skulle være ude, lyder det fra politiet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?