24. juli 2021
En 58-årig kvinde nægter sig skyldig i spirituskørsel og at have været skyld i en ulykke onsdag aften, hvor en mand kom alvorligt til skade. (Arkivfoto)
En 58-årig kvinde nægter sig skyldig i spirituskørsel og at have været skyld i en ulykke onsdag aften, hvor en mand kom alvorligt til skade. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi efter grove overfaldssager: Ikke flere på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi efter grove overfaldssager: Ikke flere på fri fod
Greve - 15. juli 2021 kl. 14:58
Af Emil Abkjær Kristensen

Onsdag eftermiddag blev en tredje og sidste person, en 16-årig dreng fra Greve, varetægtsfængslet i sagen om grove overfald og røverier begået mod teenagere på stisystem og ved Stationsholmen i Greve i begyndelsen af juli.

arrow Læs også: Efter røveri og voldelige overfald på stisystem: Tredje gerningsmand anholdt

Den 16-årige blev varetægtsfængslet frem til 29. juli, samme dato som to øvrige mistænkte i sagen, en 17-årig og en 16-årig, og også er varetægtsfængslet til.

Midt- og Vestsjællands Politi anser sagen for opklaret, og fremadrettet vil det være op til anklagemyndigheden og domstolen at afgøre sagen.

- Vi har efterforsket sagen intensivt siden de grove overfald fandt sted. Det har nu ført til, at vi har fået varetægtsfængslet tre unge mænd, som er sigtet i sagen, og vi har ingen forventning om, at der er flere gerningsmænd på fri fod, siger efterforskningsleder Pia Fenger, politikommissær ved Almen Efterforskning Køge.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022