21. august 2019
En af Greves nøglespillere, Rikke Søby Hansen, løber her på banen sammen med en af klubbens unge spillere som optakt til en kamp. Foto: GSB
En af Greves nøglespillere, Rikke Søby Hansen, løber her på banen sammen med en af klubbens unge spillere som optakt til en kamp. Foto: GSB
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Op til badminton-brag: Greve vil skabe en stor oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op til badminton-brag: Greve vil skabe en stor oplevelse
Greve - 15. marts 2019 kl. 10:13
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DM-semifinalen tirsdag 19. marts mod Vendsyssel i Greve Idræts Center skal være en stor oplevelse.

Greve-ledelsen har lagt hovederne i blød og fundet frem til det setup, som de mener giver den helt store oplevelse. For første gang før en hjemmekamp i nyere tid bliver der fællesspisning for hele familien med start kl. 17.30.

- Det bliver et festligt arrangement for forhåbentlig rigtig mange badmintoninteresserede med helstegt oksefilet, bagt kartoffel og salatbar, siger formanden Helle Holm, der har modtaget tilmeldinger i en lind strøm i den senere tid.

Det var slet ikke ventet, at Greve ville nå i en DM-semifinale for hold - heller ikke klubben selv:

- Det er jo nok kommet bag på de fleste i dansk badminton, at GSB nu stå klar til semifinalen i Badmintonligaen, det er i hvert fald kommet lidt bag på os selv, siger elitechef Steen Pedersen.

Et faktum er det dog, at klubben vandt grundspillet i Badmintonligaen, og det giver adgang til at have hjemmebane i semifinalen, som spilles den 19. marts kl. 19 i Greve Idræts Center (hulen). Semifinalen afgøres i 1 kamp.

- Endvidere har vi som vinder af grundspillet førstevalg m.h.t. modstander, dette valg faldt på VEB, som vi byder velkommen, siger Steen Pedersen.

Netop i kampen mod Vendsyssel i grundspillet blev der skabt en begejstring blandt spillere og tilskuere, som bakkede holdet op i helt uhørt grad.

- Det vil vi naturligvis have skabt igen. Netop tilskuernes opbakning er meget vital, siger Steen Pedersen.